Kasgom (halk Sigorta) 1000 liraya kadar anahtar kaybı klozu hizmeti veriyordu. Servise gittim adıma dilekçe doldurdu kayıp beyanı olarak. yedek anahtarın orjinali kumandasız olmasına rağmen nasıl olsa kasgomun karşıladığını kumandalı sipariş etmelerini rica ettim. Olur dediler ve 1 hafta sonra aradılar. dün gittim yarım saatte araca tanıttılar. orjinal kumandalı anahtarın 250 liraya oldu(kasgo hasarsızlığı bozmadan karşıladı)
Komple kontak sistemi değiştirmek isteyen arkadaşlar, böyle olabilmesi için çalınması gerekiyormuş. Bunun içinde karakol beyanı yani ifadesi gerekiyormuş. zaten yeni anahtarı tanıtırken araçtaki bütün anahtarları sildiler...
daha sonra elimde biraz yıpranmış kumandalı anahtarı samsunda uzman anahtara götüdüm 50 liraya resimdeki gibi corsa D anahtarı yaptırdım (sustalı) mükemmel oldu....
Komple kontak sistemi değiştirmek isteyen arkadaşlar, böyle olabilmesi için çalınması gerekiyormuş. Bunun içinde karakol beyanı yani ifadesi gerekiyormuş. zaten yeni anahtarı tanıtırken araçtaki bütün anahtarları sildiler...
daha sonra elimde biraz yıpranmış kumandalı anahtarı samsunda uzman anahtara götüdüm 50 liraya resimdeki gibi corsa D anahtarı yaptırdım (sustalı) mükemmel oldu....
Son düzenleme: