Yedek Anahtar Çıkartma ve Sustalıya Çevirme.

turkolog55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Kasgom (halk Sigorta) 1000 liraya kadar anahtar kaybı klozu hizmeti veriyordu. Servise gittim adıma dilekçe doldurdu kayıp beyanı olarak. yedek anahtarın orjinali kumandasız olmasına rağmen nasıl olsa kasgomun karşıladığını kumandalı sipariş etmelerini rica ettim. Olur dediler ve 1 hafta sonra aradılar. dün gittim yarım saatte araca tanıttılar. orjinal kumandalı anahtarın 250 liraya oldu(kasgo hasarsızlığı bozmadan karşıladı)
Komple kontak sistemi değiştirmek isteyen arkadaşlar, böyle olabilmesi için çalınması gerekiyormuş. Bunun içinde karakol beyanı yani ifadesi gerekiyormuş. zaten yeni anahtarı tanıtırken araçtaki bütün anahtarları sildiler...

daha sonra elimde biraz yıpranmış kumandalı anahtarı samsunda uzman anahtara götüdüm 50 liraya resimdeki gibi corsa D anahtarı yaptırdım (sustalı) mükemmel oldu....

Son düzenleme:
Kasgom (halk Sigorta) 1000 liraya kadar anahtar kaybı klozu hizmeti veriyordu. Servise gittim adıma dilekçe doldurdu kayıp beyanı olarak. yedek anahtarın orjinali kumandasız olmasına rağmen nasıl olsa kasgomun karşıladığını kumandalı sipariş etmelerini rica ettim. Olur dediler ve 1 hafta sonra aradılar. dün gittim yarım saatte araca tanıttılar. orjinal kumandalı anahtarın 250 liraya oldu(kasgo hasarsızlığı bozmadan karşıladı)
Komple kontak sistemi değiştirmek isteyen arkadaşlar, böyle olabilmesi için çalınması gerekiyormuş. Bunun içinde karakol beyanı yani ifadesi gerekiyormuş. zaten yeni anahtarı tanıtırken araçtaki bütün anahtarları sildiler...

daha sonra elimde biraz yıpranmış kumandalı anahtarı samsunda uzman anahtara götüdüm 50 liraya resimdeki gibi corsa D anahtarı yaptırdım (sustalı) mükemmel oldu....

hasarsizlik bozulmadan nasil karsiliyor anlayamadim? benim bildigim hasarsizlik bozuluyordu.

çalışan 1. derece akraba sayesinde 510 lira gibi çok cuzi bir miktara yaptırdım kasgoyu. Ancak buna rağmen tam kasgo. Poliçemde Anahtar Klozu başlığı altında net bir şekilde yazıyor. Anahtar kaybı ya da çalınması gibi durumlarda anahtar kopyalanması veya kontak sistemi dahil değişmesi için 1000 lira teminat altındadır. Hasarsızlık indirimini bozmaz diye. Diğer Kasgoları bilmiyorum.

benim yedek anahtar var abim kumandalı göndersem sustalı hale getirtebilirmyiz

olur ustam ama 1 ay içinde anca olur bu aralar çok sık samsuna geçtim 1 ay sonra anca geçerim....

50 Liraya kumandasız yaptırdım ben benimde yedek yoktu kaskom olsa bende düşünüyordum aynı yöntemi kumandalısını 200 liraya yapıyorlar anahtarcılar.

yedek yaptırmak için güvenlik kodu gerekiyor dimi

Kaskomun karşılayacağı bilgisi ile Muğla da Opel Ermaş (yetkili servis) a müracat ettim bana kayıp veya çalıntı fark etmiyor komple tesisatı değiştireceklerini söylediler ve 15 gün süre verdiler.Tabi o kadar sürede aracımı kullananama durumu olduğu için yıllık iznimi bekliyorum

samsun resi otomotiv (yetkili) bana çalıntı ve karakol tutanağı olursa komple değiştireceklerini kayıp ise sadece kaybolan anahtarın çıkarılarak diğerlerinin beyinden silinme işlemi yapacaklarını söylediler. evraklarımı alarak işlemi başlattılar 1 hafta sonra arayıp anahtarımın geldiğini söylediler. gittim yarım saatte işlem bitti.

evet anahtar kodu ve immo kodu gerekiyor bilmiyorsanız servis ücretli bir şekilde öğreniyor.

Geri