yedek parça bilgisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozumonur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bozumonur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar meraba opel corsamı yeni aldım ve bakım yaptırmak istiorum servise gittim debriyaj baskı balata, bilyası , 4 amortisör, hava filtresi, mazot filtresi, yağ felan toplam 1500 dediler işçilik dahil. bu rakam bana biraz fazla geldi. sizce nasıl ve de İstanbulda bildiğiniz opel parcası satan yer var mı ucuza alıp en azından sanayiye götürüp sadece işçilik parası verebileceğim.Bilgilendirirseniz sevinirim...

İstanbul anadolu yakasında bostancı ve ümraniye arasında sıkışmış ve kayışdağı eteğine konuşlanmış yedpa ticaret merkezi (yedek parça ) var. Tüm istediklerini burdan temin edebilirsin. Yaklaşık 1400 faal yedek parça dükkanı var. İstediğin herşeyşi bulabilirsinde aklıma takılan yeni aldığın corsaya nası bu kadar çok parça değişim gereksinimi duyuldu onu anlamadım. Hatta verdiğim ticaret merkzinin net adresi var istersen ordan bulabilirsin opel parçacı firmaları . Bende orda çalışıyorum zaten. eğer burdan temin edersen buyur bi kahvemi içeriz. H 2 P 2 No:17

kadosana sakın uğrama. 4. leventte bir servis var ahmet usta (kime sorsan gösterir sanayinin sonunda imiş diye sor) kadosanda bana büyük indirimler ile (300ytl indirim sebebide aracımı 1-2 kez oraya götürmem kayıtlı olmam) 450 ye yapılacak işi ahmet usta indirimsiz 350 ye yaparım dedi.

yapılan iş
triger kayışı: kadosan(450ytl), ahmet usta(160ytl)
devirdaim: kadosan (220 idi sanırım), ahmet usta (110)
işçilik : kadosan 80, ahmet usta 60
antifiriz: kadosan ?, ahmet usta 20

uzun lafın kısası 4. levent yada atatürk sanayi maslak gerisini salla gitsin. bir de YEDPA konusunda arkadaş haklı ben yedpaya yakın yeni çamlıca die biyerde. ordan parçaları alıp leventte yaptırabilirsin.

florya tarafondaysan yardımcı olabılırm parcalarıda sana aldırım cok uygun fıyattan maksat ısn gorunsun iş olsun cocuklar calıısın :D

fıyatları ogren
ben sana yardımcı olurm

Geri