dikkatinizi çekiyorum mercedes bu motoru bu araç için üretmiş ama genede üzerine yıldızını koymamış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen küçük araçlar ve motorlar aslında amaç olarak şehir içi trafiği için üretilmiştir, bizde ise hem uzun yol hemde tabiri caiz ise eşek olarak kullanılıyor yani aracın yük kapasitesi corsa D de 450 kilo ise buna 50 litre benzini koy 400 kilo kalır buda 3 kişi ve bagaj ise bizde maşallah 5 kişi artı bagaj sonra araba bozuluyor der şikayet ederiz. yok triger yok amortisör yok aks kavramları vs... :maden:bana kalırsa bu bir pazarlama stratejisi...( vergilendirme sistemi ve yakıt fiyatları yüzünden ) yani türkiye için böyle ...ama türkiyenin yol trafik .yakıt kalitesi vs şartlarına çok uygun değil bence...
avrupa ülkelerinin yol şartlarını düşünürsek günlük şehir içi kullanım için yapılmış daha çok ergonomiye yönelik araçlar olduğunu düşünüyorum.
yani bizde amaçları dışına çıkıyor o yüzden daha çok arıza veriyorlar gibime geliyor...
bu da bi fikir sonuçta.
konuyu yanlış anlamış olduğunuzu düşünüyorum ...
zira burda konuşulan motor teknolojisi değil var olan teknolojinin amaçları doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığıdır ...
ve bu ürütİm mantığı ve kullanım amacı dışında kullanılan teknolojinin uzun vadede araçlarda arıza çıkma olasılığını arttığını anlatmaya çalıştık ve bu konuda belli bi ortak görüşe varıldı diye düşünüyorum...