Yellow Corsa' N Taxi SATILDI

ergin.kilic

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
52908532816674397665630.jpg

60343310150989439988611.jpg

Hayırlı olsun, iç fotosunu hiç görmemiştim aracın, döşemeler güzelmiş.

takip ettiğim en güzel corsa lardan biriydi, hayırlısı olsun. sorması ayıp ne kadara gitti? ve ufukta yeni proje için hangi araç var?

Hayırlı olsun, iç fotosunu hiç görmemiştim aracın, döşemeler güzelmiş.

sağolasın kardesım bılerek ıcını sımdıye kadar hıc bı foruma koymamıstım satıldığı ıcın koydum :D

takip ettiğim en güzel corsa lardan biriydi, hayırlısı olsun. sorması ayıp ne kadara gitti? ve ufukta yeni proje için hangi araç var?

sağolasın kardesım ben sattım ben hala takıp edıyorum kendı semtime gitti zaten sımdı sırada 2 secenek var corsa gsi 1.8 turbo yapmak yada clk 200 cabrio bakıyorum suan vala : hee bu arada 24.500 gitti

sağolasın kardesım ben sattım ben hala takıp edıyorum kendı semtime gitti zaten sımdı sırada 2 secenek var corsa gsi 1.8 turbo yapmak yada clk 200 cabrio bakıyorum suan vala : hee bu arada 24.500 gitti

mustafa dostumunda dediği gibi corsa candır. corsadan vazgeçme derim. corsa otomobilden öte, bir tutku;)

mustafa dostumunda dediği gibi corsa candır. corsadan vazgeçme derim. corsa otomobilden öte, bir tutku;)

aynen ben 9 senedır bınıyorum bu arabaya ilk sahıbıydım benle dalga gecıyolardı corsa süren baska arabaya bınemez dediğimde :D gene aklımda corsa var ama bu sefer dekor bı yere kadar bırazda yürüsün 1.8 gsi benı tatmin eder die düşünüyorum turboladık mı bıde şaka yaparım millete :D

hayırlı olsun dostum...iç koltu döşemeler deri sanırım nerde yaptrdın

bayrampasada yaptırdım kapı kenarları ve koltukları kardesım orjınal deri hepsi benım bbı tanıdığım yerıydı 1100 tl verdım ama yardım ederım yaptırcaksan kardesım

Geri