Yellow Corsa' N Taxi SATILDI

Şu satılık bi siyah GSI var, aksesuarları felan hep Irmscher, imkanım olsa bi dakika durmam alırım o arabayı, bahsettiğin şekilde Turbo felan, kupon olur. ;)

tee seneler önce istanbulda moda da vardı,siyah bir gsi...17 ultraleggera vardı arabada :D

tee seneler önce istanbulda moda da vardı,siyah bir gsi...17 ultraleggera vardı arabada :D

Sene 2004-2005 arası 13 ayım geçti İstanbul'da, Kadıköy, Fenerbahçe, Bağdat caddesi, Moda, Caddebostan.. :D Ne güzel yerlerdi oralar.

aaaaaaaaah ah...birde bana sor o ayrılığı,hergün olduğum yerler bunca sene boyunca hiç kopmamıştım ...

aaaaaaaaah ah...birde bana sor o ayrılığı,hergün olduğum yerler bunca sene boyunca hiç kopmamıştım ...

Aslında benimkisi çok farklı, askerdim ben fenerbahçe orduevinde, adını vermek istemediğim emekli general şöförüydüm, "98 Laguna 2.0, sivil kıyafetler, 9mm Browningler falan filan bi askerlikti, ama çok gezerdik bu semtlerde, o galeriler yokmu o galeriler. :D

abi tam yerinde yapmışsın askerliği vallahi :)

galerileri birde şimdi gör,iyice fenalaştı ...

o zamanlar benim acar genç zamanlarım ehliyet yok ama nam yapmış bi corollam var,o orduevinin köşeden bir dönüşlerim vardı nezaman ateş etcekler diye beklerdim :D tam çapraz çıkardım o köşeden :D

abi tam yerinde yapmışsın askerliği vallahi :)

galerileri birde şimdi gör,iyice fenalaştı ...

o zamanlar benim acar genç zamanlarım ehliyet yok ama nam yapmış bi corollam var,o orduevinin köşeden bir dönüşlerim vardı nezaman ateş etcekler diye beklerdim :D tam çapraz çıkardım o köşeden :D

O duvarların arkasından bize ses dinleten hep sizlerdiniz demekki. :D

Güzel araçmış yeni sahibi hayrını görsün clk200 de çok iyi seçim bıçak gibi araba valla :sulanma:

Caddedeki galeriler konusunu hiç konuşmak istemiyorum :rulet:

Geri