kazasiz belasız sürüşler dilerim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim eski araç ford fiesta 2005 1.4 benzinli modeliydi. İnternertte baktım, fabrika yakıt tüketimi şehir içi 100 km için 8.4 lt demiş. Astra içinse 8.4 lt yazıyor sitesinde. Gerçekten bu değerler doğru ise yakıttan yana sıkıntım olmayacak. Artık test edip göreceğim)
Bu bahsettiğiniz astra J nin tutulmaması ile ilgili değildir. Astra H kasa çıktığında da G kasa classic adı altında satılıyordu.hayırlı olsun, kazasız belasız kullanılır inşallah, valla ben antalya da yaşıyorum daha bugüne kadar 5 tane yeni astra görmedim yollarda , çok satılan bir araç olduğunu düşünmüyorum, kuşkusuz kötü bir araba olduğu için değildir de fiyat biraz yüksek , çok tutulur mu bence astra classic kadar hiç bir zaman satmayacak bir araba kaldı ki o nedenle hala yeni kasasınuı çıkarmalarına rağmen astra nın eski kasasını üretiyorlar. tekrar hayırlı olsun
Dizel konusunda haklısınız. Ama ben yılda 1.0000 km yol yaptığımı düşününce opel corsa yerine birazdaha fazla verip yeni astra alayım dedim. Senin yakıt verilerine bakıncada hakikaten benzine göre bedavaya biniyorsunhayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler dilerimkeşke tercihinizi dieselden yana kullansaydınız 3 ayda 3000 km yol yaptım toplam harcadığım yakıt 150 litre 3.69 la çarparsak toplam 533.5 tl ediyor benzinlide asla yapamazdınız bu değeri aynı litre harcama olduğunu varsayarsanız bile 600 tlye geliyor her türlü diesel karlı ayrıca bakımıda dün sordum 315 tl dediler benzinliyle aynı fiyat tabi corsa için konuşuyorum ben
![]()
Dizel konusunda haklısınız. Ama ben yılda 1.0000 km yol yaptığımı düşününce opel corsa yerine birazdaha fazla verip yeni astra alayım dedim. Senin yakıt verilerine bakıncada hakikaten benzine göre bedavaya biniyorsun
Allah aracını iyi günlerde kullanmanı nasip etsin...