yeni aldım daha orjinal :))

Hayırlı olsun Onur kardeş.Allah kaza bela vermesin.Bayramda arabama açık hava filtresi taktırdım ama ses anlamında hiçbir değişiklik olmadı.(Tabi hakkını yiyemem sıradan ucuz bir hava filtresi sanırım) Bu arada arabayı banka kredisi ile mi aldın yoksa bankadaki arkadaşlar mı istediler orada foto çekmeni :)

Hayırlı olsun. Güzel duruyor araç.
Aynı araçtan bende de vardı, K&N açık filtre kullanmıştım orjinal hava filtresi kutusunu söküp araya sıcak havayı direk emmemesi için parça koymuştum fakat net bir ses alamamıştım :)

Hayırlı olsun Onur kardeş.Allah kaza bela vermesin.Bayramda arabama açık hava filtresi taktırdım ama ses anlamında hiçbir değişiklik olmadı.(Tabi hakkını yiyemem sıradan ucuz bir hava filtresi sanırım) Bu arada arabayı banka kredisi ile mi aldın yoksa bankadaki arkadaşlar mı istediler orada foto çekmeni :)

hahaha kredi ile aldım ama ordan değil kıllık olsun diyede o bankanın önünde çektik :maden: dark_crow ozaman ben takmıyım ya bi değişikliik olmıcaksa anlamı yok :confused:

Maşallah Allah kaza bela vermesin,aynı aracın 98 modeline 4 sene bindim tadı hala damağımdadır.

2.0 vectralardan hava filitresi ile ses alan görmedim.....

Geri