Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayırlı olsun cok guzel bir seçim olmuş,ALLAH kaza bela vermesin bu tarz araçlar varken opele binmek bence mantıksız olurdu jeep de olsa,herkesin malumudur bmw şakaya gelmez,fark yaratır...
Maşallah favori araçlarımdan biri. Kazasız belasız güle güle kullanın. Belirtmeden geçemeyeceğim, zevk işi tabi ama jantları beğenmedim ben. Çok çok daha güzel jantlar gördüm bu kasaya yakışan.
herkese tessekur ediyorum dostlar...guzel dilekleriniz icin sagolun,
meftun bey dizel olmasina ragmen gercekten motor sesi 3000 devirden sonra kukruyor desem yeridir.ilerki zamanlarda baska fotolari ekliyecem.suanlik plaka isleriyle ugrasiyorum ALLAH izin verirse pazartesi herseyiyle hazir olacak.suanki arac uzerinde plaka eski plakasi.
serkan abi bende bu jantlara hastayim .tabiki fotoda durdugu gibi durmuyor...canli gorseniz inaninki begeneceginize eminim
Cengiz abinin dedigi gibi Opelden inip BMW ye binince insan bir degisik oluyor kalkisi olsun gidisi olsun suanlik herseyiyle iyi ..Insallah ilerki zamanlarda bir sorunla karsilasmayiz...yakinda zaten izin yolu gozukuyor...3000 km yola hazirlamam gerek bakimlari falan...
vay vay vay vay ben araya durim 3 aydir, sen kapiver M paketi hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz kullan Özgür cügüm 2007 sonrasi makyajli kassinida ben ariyorum kismet.
simdi sadete gelelim km si modeli ve fiyati anlat bakim
bu arada unutmadan tatil yolunuz bizim burdan geciyorsa ugramadan gecersen darilirim.