Yeni Araç Alacağım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WV JETTA Gazetede ilanını görmüştüm 33 civarıydı galiba donanımını tam bilmiyorum ama muhtemelen üst seviyededir sonuçta wv ve alman

Ben sıfır aldığım Ford Fiesta TDCI yı memnun kalmadığım için 13,000 km ve 1 yaşında sattım. Bizde hanımla çok araştırdık. Ve yine Opel tercih ettik. Grande Punto donanımı yüksek olabilir ama sonuçta Fiat ve satarken zarar edersiniz. Toyota olabilir ama Alman araçlara alıştıysanız Toyotayı yadırgaya bilirsiniz. Lastik sesi olduğu gibi içerde. Ankara dan alacaksanız fiyat konusunda yardımcı olabilirim.

illa 30bin kilometre demiyorsaniz,

gidin söyle 100bini gecmemis bir golf 4 tdi alin... motoru 500bini rahat görür, hemde en cimri arabalardan.asla pisman olmazsiniz...

Ben sıfır aldığım Ford Fiesta TDCI yı memnun kalmadığım için 13,000 km ve 1 yaşında sattım. Bizde hanımla çok araştırdık. Ve yine Opel tercih ettik. Grande Punto donanımı yüksek olabilir ama sonuçta Fiat ve satarken zarar edersiniz. Toyota olabilir ama Alman araçlara alıştıysanız Toyotayı yadırgaya bilirsiniz. Lastik sesi olduğu gibi içerde. Ankara dan alacaksanız fiyat konusunda yardımcı olabilirim.

Japon arabalarının yol sesini içeri aldığı doğru ama motor konusunda en problemsiz araçların japon arabaları olduğu da başka bir gerçek.Hele ki Toyota'nın yeri ayrı.Yalıtım konusunda çalışan firmalar var, bence japon alıp extra yalıtım yaptırarak hem problemsiz, hem de sessiz bir arabaya sahip olabilirsiniz...

Erman abinin dediği cok mantıklı;)

GEcen hafta bugün ziebarttaydım arabama boya koruma yaptırıyordum
ziebarttın bir listesi var müşterilerin gördüğü honda efeyle anlaşmışlar satılan bütün araçlara belli bir ücret daha ekleyip ziebarta gönderiyorlar.
ALtını komple artık neyle kapatıyorlarsa sesi bayaa kestiklerini anlattı yetkili kişi bana;)

yani japon alıp güzel bi yalıtımla sorunsuz hale getirilebilir bence...

JAPON
JAPON
JAPON
:D:D:D

Ben opel için gerek duymadım çünkü zaten fabrikasyon altı pvc kaplı geliyor.. Yalıtımda sadece % 40 sesi kesiyor...

kesinlikle ve de şiddetle opel derim ben...opel olsun, 5 lira fazla olsunn ;)
:cool:

ALLAH bu 307 hayranlıgını bana birin cagrıştırdı ama hayırlısı:rolleyes:

Japon arabalarının yol sesini içeri aldığı doğru ama motor konusunda en problemsiz araçların japon arabaları olduğu da başka bir gerçek.Hele ki Toyota'nın yeri ayrı.Yalıtım konusunda çalışan firmalar var, bence japon alıp extra yalıtım yaptırarak hem problemsiz, hem de sessiz bir arabaya sahip olabilirsiniz...

+sonsuz. :alkis: :alkis:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri