WV JETTA Gazetede ilanını görmüştüm 33 civarıydı galiba donanımını tam bilmiyorum ama muhtemelen üst seviyededir sonuçta wv ve alman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sıfır aldığım Ford Fiesta TDCI yı memnun kalmadığım için 13,000 km ve 1 yaşında sattım. Bizde hanımla çok araştırdık. Ve yine Opel tercih ettik. Grande Punto donanımı yüksek olabilir ama sonuçta Fiat ve satarken zarar edersiniz. Toyota olabilir ama Alman araçlara alıştıysanız Toyotayı yadırgaya bilirsiniz. Lastik sesi olduğu gibi içerde. Ankara dan alacaksanız fiyat konusunda yardımcı olabilirim.
ne demek istediğinizi tam anlamadım..bnde vectra war ama ben yeni 307 hayranı bir insanım..ne zaman yolda görsem çok dikkatimi çekiyorr
Japon arabalarının yol sesini içeri aldığı doğru ama motor konusunda en problemsiz araçların japon arabaları olduğu da başka bir gerçek.Hele ki Toyota'nın yeri ayrı.Yalıtım konusunda çalışan firmalar var, bence japon alıp extra yalıtım yaptırarak hem problemsiz, hem de sessiz bir arabaya sahip olabilirsiniz...