6 Ocak 2014 Konuyu Başlatan #11 coldekiadam Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ağu 2006 Mesajlar 2,155 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 40 Siteyi ziyaret et C.C' Alıntı: öyle diyorsun mgf ye biniyorsun hazır onu da satmışken alalım sana güzel bir hoby makinası sadece benim gibi hafta sonları kullanırsın Genişletmek için tıkla ... Abi biraz ara verelim ya Telefon rehberimde usta numarası çok birikmişti
C.C' Alıntı: öyle diyorsun mgf ye biniyorsun hazır onu da satmışken alalım sana güzel bir hoby makinası sadece benim gibi hafta sonları kullanırsın Genişletmek için tıkla ... Abi biraz ara verelim ya Telefon rehberimde usta numarası çok birikmişti
6 Ocak 2014 #12 C.C Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2007 Mesajlar 4,793 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 54 Siteyi ziyaret et coldekiadam' Alıntı: Abi biraz ara verelim ya Telefon rehberimde usta numarası çok birikmişti Genişletmek için tıkla ... valla haklısın benim yeşil duruyorken bende de çıkmacı ve usta numarası çoktu ,şimdi tık yok bana rahatlık batıyor alıştık sanırım
coldekiadam' Alıntı: Abi biraz ara verelim ya Telefon rehberimde usta numarası çok birikmişti Genişletmek için tıkla ... valla haklısın benim yeşil duruyorken bende de çıkmacı ve usta numarası çoktu ,şimdi tık yok bana rahatlık batıyor alıştık sanırım