Yeni araç alımı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tunc041
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeni araç alımı :)

bu arada 1.3 motorun bence gercekten hakı yenıyor ya da benım aracın motorumu iyi acılmıs anlamadım  kullandıgım arac 1.6 115 beygırdı ve benım aractan pek bır farkını göremedım,sadece alt devırlerde bızımkı gıbı bayılma olmuyor, aracın gaz sevıyesı ve debrıyajj sevıyesı oldukça düşük gaz hemen sonuna gelıyor debrıyaj ve vıtes uyumuna bayıldım cok hafıf bır debrıyajı var ve vıtes gecıslerı cok rahat; sonrasında benım astraya bınınce bıraz tombık geldı ıcı:)

dreamofice link' Alıntı:
bu arada 1.3 motorun bence gercekten hakı yenıyor ya da benım aracın motorumu iyi acılmıs anlamadım  kullandıgım arac 1.6 115 beygırdı ve benım aractan pek bır farkını göremedım,sadece alt devırlerde bızımkı gıbı bayılma olmuyor, aracın gaz sevıyesı ve debrıyajj sevıyesı oldukça düşük gaz hemen sonuna gelıyor debrıyaj ve vıtes uyumuna bayıldım cok hafıf bır debrıyajı var ve vıtes gecıslerı cok rahat; sonrasında benım astraya bınınce bıraz tombık geldı ıcı:)

Diyorum ya; 1.3 dizelin özellikle yüksek devir performansı birçok dizelden daha esnek, rakipleri Astra kadar ağır olsalar + 1.3 motor olsalardı Astra kadar hızlı ve ekonomik olabilecekler miydi acaba, pek sanmıyorum.

1.6 200 hp clio rs edc mi alsam ya hiç kasmadan 6.0 da 0-100 ü var makinanın :)

tunc041 link' Alıntı:

Mini sınıf ateşli hb lerin tadı bambaşka!

Aile kullanımı - konfor vs vs beklentisi yoksa ve imkan varsa mutlaka tecrübe edilemesi gereken bir sınıf  8)

tunc041 link' Alıntı:
Motor 1618 cc  :D 19cc için o araba Türkiye'de ölü doğacak

Yeni mercedes cla :) 86 binen başlayan fiyatlarla gelecekmiş biraz daha bekleyeceğim galiba dün Yeni A serisini inceleme fırsatım oldu o nasıl bir arka koltuktur öyle araç 4 kişilik olmuş şaftın geçtiği yer öye yüksek ki ayrıca havalandırma da kocaman hayatta orta da oturan kişi ayak koyamaz 5 kişi eziyet olur o araçta V 40 cc daha mantıklı ....

a3 übnede test ettim ama gerçekten o paraya yazık... bence cc ya da 3 serisine bakın..

yeni A serisi banada test sürüşünde çok farklı gelmemişti ama sonuçta Mercedes mercedestir bana göre.volvo alırken güzel ama bakımları ve parçaları çok ta ucuz değil ve arabayı 4 sene sonra çok ölü fiyatlara satıp zarar edersiniz.audi a3 bence o konuda daha ticari olabilir ama audi kullananlarda gördüğüm audiden başkada arabaya binmiyorlar.araçlar güzel fikirler hep görecelidir.bence tamamen zevk meselesi.ama zamanım var dersen CLA yı bekle açıkçası CLS gibi bir görüntüsü var ve araç türkiyede fiyatlarda tutturursa değerli olur

bence volvo ile audi'yi aynı kefeye koyupta kıyaslamak olmaz.
iki aracın arasında ki kalite farkı bunu söyler...
volvo denilen araba, focus kadar bi araba, fiyatı ise focusa göre çok uçuk :)
tabi bu benim düşüncem...

onderak link' Alıntı:
bence volvo ile audi'yi aynı kefeye koyupta kıyaslamak olmaz.
iki aracın arasında ki kalite farkı bunu söyler...
volvo denilen araba, focus kadar bi araba, fiyatı ise focusa göre çok uçuk :)
tabi bu benim düşüncem...

Bu açıdan bakarsak A3 >> Golf arasındaki ilişki ile Focus >> V40 arasındak ilişki arasında bir fark göremeyiz. İkisi de normal markaların premium markalı temsilcileri gibi bakabiliriz.

Geri