Yeni arac

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ertunc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar lpg tavsiyemiz nedir yardimlar bekliyorum
Hocam istanbuldasiniz sanırım.
Hiç soru sormadan, araştırmadan, gözü kapalı Candan Mühendislige gidebilirsiniz. Adamlar 2 bin küsürüncü astraya lpg montajı yaptı.

Onlar size her bir marka ve modelin artı ve eksiklerini anlatırlar, kafanıza yatanı taktırırsiniz.

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende landirenzo var. Memnunum. Lpg de sakin kullanimla 8-10 lt arasi yakar. Lpg fiyatindan ötürü daha tasarruflu bir sürüş sağlarsınız.

İstanbulda 10 çok normal benzinli araçta. Fabrika verisi bile 8,4lt. Klasiktir broşürde yazan değerin her zamam 1-1,5 litre fazlası tüketilir.

Atmosferik araçların lpg uyumundan başka bir artısı kalmadı. Eğer araç atmosferikse kesinlikle lpg olması şart. İnş en kısa zamanda lpg taktırıp tadıyla binersiniz.

• Beğen
Tepkiler: Ertunc
Atmosferik araçların lpg uyumundan başka bir artısı kalmadı. Eğer araç atmosferikse kesinlikle lpg olması şart. İnş en kısa zamanda lpg taktırıp tadıyla binersiniz.
Chip tuning ile çok cüzi güç artışlari sağlanabiliyor

Chip tuning ile çok cüzi güç artışlari sağlanabiliyor

Çok değişeceğini sanmıyorum hocam. Yani rampada bayılacak, ayıltacak kadar olacağını düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: tuleybihayat
  • Beğen
Tepkiler: Mustafa Feyzi
1- Aracı aldığınız bayiye sorabilirsiniz. Anlaşmalı oldukları ve motor garantisidir bozmayan bir lpg servisi var mı?

2 ve tavsiye ettiğim ise şu >>

• Beğen
Tepkiler: Ertunc ve Murat
Hocam araç 0 km servis dışında lpg taktirirsam garanti bozulurmu
Cevizlibağ da Odak Opel servisi var. Orayla görüşün fiyat alın kendi bünyelerinde montaj yapıldığında bozulmuyor fakat dışarda yaparsanız bozulur. Eğer biniciyseniz benzinle zaman kaybetmeyin. Ekonomik durumunuz elveriyorsa taktırın hocam.

Geri