Yeni aracım astra sport 1,4 140 hp.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugurkurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
41 Kere Maşallah Şeytan Kulağına Kurşun.

Mehmetcim araçta xnon far koltuk ısıtma ön park sensörü ve bir kaç detay daha yok olsaydı dah aiyi olurdu. birde sağ koltukda yükseklik ayarı yok. ama koltuklar çok kaliteli. Amerikanın bir numaralı ortapedi hastanesinde tasarlanmış :) 1,4 140 inanılmaz tatmin edici bir araç . beyaz renge özel karartılmış ön ve arka far camları aracın görünürlüğünü arttırıyor . trafikde bakan bir daha bakıyor :) nazar değecek diye korkuyorum. ben sunroof sport modelini aldım. ara.45500 gibi bri rakama mal oldu. exradan boya koruma alt muhafaza motor koruma derken 46 yı buldu.

teşekkür ederim bilgiler için ,artık araba bakmıyorum dahi hangi bayii ararsa ilk geldi diye ve fiyatta anlaşırsak bende gidip direk alıcam ,beklemeye geçtim şuanda ,bende sunrooflu istiyorum aslında ama şimdi adamlara o kadar param yok biraz daha indirin dicem ,sonra da ya ben sunrooflusunu istiyorum dicem ,o biraz garip olcak ama bişeyler yapcaz artık ,senin araç aşağı yukarı 43.500 e falan geliyor o zaman ,demek ki 44 e razı olmamalıyım :))

bugün aradılar ,1.4 140 HP sport paket + sunroof + navigasyonlu siyah araca 45.000 lira nakit veya 36.000 TL + 99 opel corsa 1.2 verebileceğimi daha fazla çıkamayacağımı bildirdim,dönüş yapılmadı bakalım bekliyorum :) araçta daha gelmedi zaten 1 haftası var...

bugün aradılar ,1.4 140 HP sport paket + sunroof + navigasyonlu siyah araca 45.000 lira nakit veya 36.000 TL + 99 opel corsa 1.2 verebileceğimi daha fazla çıkamayacağımı bildirdim,dönüş yapılmadı bakalım bekliyorum :) araçta daha gelmedi zaten 1 haftası var...
Başka illerdeki bayiilere baktınmı?

Geri