ici nasil bilmiyorum ama disindan dikat ceken ve oturakli bir araba gibi sanki reno yapmamis ))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tak gitsin anasını satayım kim kaldırmaz demiş,biz ucundan tutar kaldırırız icap ederse...o araba kaldırmayacak jantı hea ? 19 a kadar yolu varda rahatsız eder..
Arkadaşlar;
Bu araç bence gayet iddialı ama anlamadığım bir konu var...Bursa OYAK-Renault fabrikasına yakın ikamet ettiğimden fluence ZE den tutun da clio nun pick-up ına kadar farklı renoları görüyorum...Yeni clio 4 lerde 800, 1000, 1200 gibi çok düşük hp ve tork değerlerine sahip motorlar sunulmasına rağmen 16'' lik jant opsiyonuları sunuluyor..Şimdi bu araçlar bu jantı kaldırıyor da ben aracıma 17-18'' lik jant takmayı düşündüğümde neden çekmez kaldırmaz oluyor?
Bu aracın Pembe tonunda bir rengi var, insanın durup ısırası geliyo arabayı
Arkadaşlar;
Bu araç bence gayet iddialı ama anlamadığım bir konu var...Bursa OYAK-Renault fabrikasına yakın ikamet ettiğimden fluence ZE den tutun da clio nun pick-up ına kadar farklı renoları görüyorum...Yeni clio 4 lerde 800, 1000, 1200 gibi çok düşük hp ve tork değerlerine sahip motorlar sunulmasına rağmen 16'' lik jant opsiyonuları sunuluyor..Şimdi bu araçlar bu jantı kaldırıyor da ben aracıma 17-18'' lik jant takmayı düşündüğümde neden çekmez kaldırmaz oluyor?