yeni aracım clio 4

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan batu-turk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ici nasil bilmiyorum ama disindan dikat ceken ve oturakli bir araba gibi sanki reno yapmamis ))

Arkadaşlar;
Bu araç bence gayet iddialı ama anlamadığım bir konu var...Bursa OYAK-Renault fabrikasına yakın ikamet ettiğimden fluence ZE den tutun da clio nun pick-up ına kadar farklı renoları görüyorum...Yeni clio 4 lerde 800, 1000, 1200 gibi çok düşük hp ve tork değerlerine sahip motorlar sunulmasına rağmen 16'' lik jant opsiyonuları sunuluyor..Şimdi bu araçlar bu jantı kaldırıyor da ben aracıma 17-18'' lik jant takmayı düşündüğümde neden çekmez kaldırmaz oluyor?

tak gitsin anasını satayım kim kaldırmaz demiş,biz ucundan tutar kaldırırız icap ederse...o araba kaldırmayacak jantı hea ? 19 a kadar yolu varda rahatsız eder..

o araba jantsız gezmeni kaldırmaz :D

Arkadaşlar;
Bu araç bence gayet iddialı ama anlamadığım bir konu var...Bursa OYAK-Renault fabrikasına yakın ikamet ettiğimden fluence ZE den tutun da clio nun pick-up ına kadar farklı renoları görüyorum...Yeni clio 4 lerde 800, 1000, 1200 gibi çok düşük hp ve tork değerlerine sahip motorlar sunulmasına rağmen 16'' lik jant opsiyonuları sunuluyor..Şimdi bu araçlar bu jantı kaldırıyor da ben aracıma 17-18'' lik jant takmayı düşündüğümde neden çekmez kaldırmaz oluyor?

bir jant yüzünden kimse yolda kalmaz ama konfor ve güvenlik olayını düşünmek gerekiyor bende en kısa zamanda 16" janta geçmeyi düşünüyorum bu arada herkese çok teşekkür ederim

Bu aracın Pembe tonunda bir rengi var, insanın durup ısırası geliyo arabayı :)

bahsettiğin renk dediğin gibi pembe ama üzerine atılan özel vernikle renk yakalanıyor buda ileride rutuş yapılmasını çok güçleştiriyor ve yıkamada oluşan en ufak kılcal çizilmeleri uzaktan görebiliyorsun bu nedenle beyazı tercih ettim :p

Tasarım çok güzel, kalite de fiyatına göre iyi tek korkum filo aracı olup, 2. El değer kaybı olması

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aracınız hayırlı olsun araç dıştan çok albenili gözüküyor yalnız clio'nun iç mekandaki malzeme kalitesini beğenmedim yalnız megane coupe ve gt lerdeki iç donanım çok farklı.

Arkadaşlar;

1.2 MOTOR Corsamda fabrika çıkış 16 takılı... çokta güzel kaldırıyor :)

Geri