Ynt: Yeni aracim FOCUS
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakkinenk link' Alıntı:Hayırlı olsun focusunuz.
Focusla 2,5 ayda yaklaşık 9bin km yaptım. Astra j'ye göre direksiyon sistemi net şekilde iyi ve hisli, yol tutuş limitleri daha yukarıda, yol sesi daha az. 30bin bakımına soktum 560tl ödedim. Triger kayışı ses yapıyordu. Garantiden ücretsiz triger seti değiştirdiler. Arka kapı camından da bozuk yollarda ses geliyordu, cam krikosunu garantiden değiştirdiler. Yani Ford'un garantisi iyi işliyor.
Keyifli şekilde binersiniz işallah.
REC link' Alıntı:Ford'dan ziyade, gittiğiniz servis iyi bir servismiş
Adını paylaşın da aramalarda vb. çıksın, insanlar faydalansın.
REC link' Alıntı:Ford'dan ziyade, gittiğiniz servis iyi bir servismiş
Adını paylaşın da aramalarda vb. çıksın, insanlar faydalansın.
Doluluk konusunda focus ta titanium alinmissa aracta yok yok cok ustun teknolojilere sahip arac.sandozix link' Alıntı:Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz inşallah, Focuslar bizim araçlara göre biraz daha sportif yapıda olan araçlar focus'un donanım açısından genelde astradan önce kullanmıştır çoğu donanımını ama doluluk açısından astralar daha iyi diye biliyorum.Motor konusunda ise bana turbo dizeller hep daha sempatik gelmiştir.Bu algımı değiştirecek bir durum varsa tecrübeleriniz doğrultusunda tavsiyelerinizi bekliyorum 038byes