yeni aracım vectra a gt

freedige

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaşlar. Corsamın yanına birde vectra a gt aldım. :bir: hava şartlarından dolayı resim çekme şansımız olmadı tabiki. :mad:
iki hafta önce almış olduğum aracımın birkaç resmini paylaşıp modifiye adına yapılması gerekenler hakkındada fikir almak istedim sizlerden. :alkis:

dsc00231nt.jpg
dsc00220f.jpg

buda corsa1.7 dti min konusu
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=91706

Maşallah sakın modifiye adına orijinalliği bozmayın oldukça güzel ve diri sürüyor aracınız ;) belki app plaka ve cam filmi fazlası gereksiz :)

sence vectramı corsamı :)? kaca aldınız acaba arabanın ozellıklerını kmsını fln yazarmısnız?

Çocukluğumdan beri hayranı olduğum araçlardan biridir, bence modifiye olayına app plaka, film ve spor yay ile sınırla. :D haricindeki uygulamalar bu aracın çizgisini bozar, birde ön tampon altına laguna yada cupra tarzı bi lip olabilir.

güle güle bin,bencede orjinal aksesuar harici bir ekleme yapmasan çok güzel olur...
o sapsarı yanan farların ayrı bir havası var...ama bir lip eklersen ön tarafı toparlar ;)

Hayırlı olsun, orijinal bir araba, bence hiçbir ilaveye gerek yok, araç bu sade hali ile değer kazanıyor, diğer türlü bu kadar övgü almaz, sadece apaçi işi olmuş derler o kadar.

Hayırlı uğurlu olsun bende savaş abiye katılıyorum sade araç daha güzel bu arada bu aracı gördüm bi yerde ama nerde gördüm :))

APP plaka bile gereksiz bu kadar diri araca, hafif tonda cam filmi belki olabilir, 2.5-3.5cm yay olmazsa olmaz, emme manifoldu ve soğuk hava emişi sağlarsanız tadından yenmez, gerçi bu hali de çok iyi, corsadan daha çok sevmişsinizdir :)

aracınız cok temiz duruyor,gidişiyle baya meşurdur sfi GT ler.Maşallah nazar değmesin ;) modifiye adına illa bişeyler yapayım diosan yay cok iyi olur görsel ve performans açısından,Ayrıca açık hava filitresi + komple düz boru arkaya büyük kazanlı bi son susturucuda performnsınızıda çok az biraz arttırır. Tekrar kazasz belasız sürüşler dilerim :)

Geri