yeni aracım vectra a gt

kullanıma göre değişiyor. mesela hız yapacaksam GT yi :rakir: kullanıyorum tabiki ama biryerlere gidip gelmek için (ekonomik olması açısından) veya oğlum (3 yaşında) varsa yanımda corsayı kullanıyorum. ;)

aracım 201000 km de 1995 model lpgli (ben lpg kullanmıyorum) komple boyalı. ufak dokunmalar hariç kazasız değişensiz. sadece hava filtresi var şuanda. kalan herşey orjinal. fiyat olarak 12500 tl verdim 1 şubatta aldım. :bir:

ya bende hem dusuk motorlu araclara bındım babamda aksıne hep bu tur araclara bmw m5 m3 94 gsi golf gti sımdıde 2.0 vectra var arada kullanıyorumda cok fark var galıba ama yakıt korkutyor ıste ne kadar yakıyor acaba lpgde :)

ya bende hem dusuk motorlu araclara bındım babamda aksıne hep bu tur araclara bmw m5 m3 94 gsi golf gti sımdıde 2.0 vectra var arada kullanıyorumda cok fark var galıba ama yakıt korkutyor ıste ne kadar yakıyor acaba lpgde :)

daha ölçmek kısmet olmadı lpgde benzinde malum zaten uçtu gitti. depoyu doldurmak hayal gibi :D ama tahminimce 30 krş yakar normal kullanımda lpg de.
benzindede yaklaşık 50-55 krş yakıyor sakin sürersem. :rakir::mad:

Aslan'a biniyorsan yakıtı takmıyacan.Adı üzerinde 2000 motor gt yani 1.2 tdi değil:)

Geri