öncelikle hayırlı olsun.Yeni almış olduğum Araç: HYUNDAİ Accent Era 1.5 CRDi 110 hp (tam sürat makinesi) 2010 model kum beji renginde combodan inip buna binince dediğim ilk kelime: bugüne kadar tosbaya biniyormuşuz abi İşte müşteri memnuniyeti sağlayan servisi ben hyundai de gördüm. Ücretsiz check up yaptılar araca daha 2 yıl garantisi varmış ve eve gelir gelmez telefon çaldı genel merkez aradı. Aracınızı servise getirmişsiniz? Memnun kaldınız mı? servisteki arkadaşlar sizi nasıl karşıladı? şikayetiniz varmı? çay ve pastamızdan ikram ettiler mi? ohooo daha ne sorular ben opeli sıfır almıştım 7 yıldır ne arayan oldu ne soran sattı işi bitti. Bırak arayıp sormayı servise girdiğimde yüzüme bile bakan olmadı opel servislerinin hepsi böyle nedense
allah cümlemize kazasız sürüşler nasip eylesin.
kırmızı ile belirttiğim yeri combo'ya göre söylüyorsanız ticari araç ile ticari araçları kıyaslayın. eğer diğer araçlar için söylüyorsanız 1,6lt üzerine sakın çıkmayın kendinizi "yer uçağına" binmiş sanırsınız. "yer uçağı" her ne demekse... internette gördüğüm bazı ilanlarda yazan yazılara dikkat çekmek istedim.
bu arada aracınız gerçekten süratli ise en azından yolda benimle karşılaşmayın. aracınızdan soğursunuz