Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Güle güle mutlu bir şekilde kullanın..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rabbim mutluluk,huzur ve sağlık la güle güle binmeni nasip edsin inşallah.
araç çok güzel gözüküyor maşallah,.hayırlı günlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim
cok dogru bir seçim yapmıssınız hayırlı olsun size tavsiyem panjuru orjinal highline panjuru ile degiştirmeniz.aracın görüntüsünü inanılmaz değiştirecek ve cok yakısacaktır..
Maşallah. Allah kaza bela vermesin
Benimde en sevdiğim kasası passatın
ibrahim hayırlı olsun.ama plaka akil yaaaaa.....
aynı aracın 6 ileri manueli vardı bizde de. kullanımı çok keyiflidir. torkun tadını çıkarın.
Size tavsiyem, en iyisinden 4 lastik kullanmanız. Yüksek torktan dolayı 3e çaktığımda bile sararak giderdi ayrıca bu kadar güçlü ve ağır bir araba için frenleri yetersiz gelirdi bana, yine lastik hayati önem taşıyor.
Ayrıca bu araçların enjektörleri hassastır ve 4 enjektörünün sıfır fiyatı 7000 TL civarı. Kesinlikle kötü yakıt almayın. Ben sürekli GTL kullanıyordum, çok faydasını gördüm.
Mahsuru yoksa ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim?
yalnız bunun jantı eğri gibi duruyor kardeş!!!
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Güle güle mutlu bir şekilde kullanın..
hayırlı olsun kazasız belasız hep iyi günlerde kullanmanız dileğiyle....
hem 2.0 hem dizel hem turbo, çamur atacak yeri yok arabanın Herkes gibi ben de plakaya sarayım bari, hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler çok güzel bir araç