temiz opel astra arıyoruz artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Astra : iç dizayn inanılmaz kötü, dışardan bakıldığında o kadar şık görünen bir araçta böyle bir ön konsol olamaz.. Performans Focus 1,6 TDCI la kıyaslanamaz..
Toyota : Dış görünüşü çok kaba, sağlamlık ve sorunsuzluk mükemmel.. Ama diğerlerine göre pahalı bi araç..
Focus : İç dizayn mükemmel.. Sınıfının ve modelinin en güzel konsoluna sahip bence.. Aynı zamanda şık bir kasaya sahip.. Performansta içlerindeki en iyi araç.. Yakıt tüketimi diğerlerinden kötü değil.. Tek dezevantajı içeriye aldığı yol gürültüsü.. Müziğin sesini biraz açar bunu bertaraf ederim dersen hiç düşünme.. Direkt Focus al..
Birikimimi tamamladığım anda benim de alacağım araç kesinlikle Focus 1,6 TDCI.. Titanium olmasa da Ghia..
Corolla dizel benim arkadaşım aldı. Megan 2 dizel vardı önceden onda pert oldu, sonradan corollaya geçince beğenmedi. Nedeni ise donanım olarak çok boş bir araçtı orta donanım seviyesindeki corolla. Ama full coralla iyi bir seçenek ve kaliteli güzl bir araç. Ama şimdi ben araba fiyat&donanım farkına bakıyorumda Astra H full dizel sıfır 36.000 TL. COrolla Full dizel 46.000 Tl. Arada 10.000 TL fark hemde ucuz olanı Opel gibi bi marka. Walla servise gidince beni çiçekle değilde sopayla da karşılasalar ASTRA alırdım ben.
Arkadaşlar yorumlarınızdan ötürü hepinize teşekkürler ama Ergün abininde dediği gibi 'Opel kullanmak bir ayrıcalıktır...Wir Leben Autos...' diyerek karar verdik. Tabi baba mında büyük etkisi oldu 'bildiğin arabadan şaşma oğlum boşver sen kim nederse desin' + 'rallimi yapıcan eşş....şek yeter onun motoru sana )) ' diyerekten anlaştık. İnşallah hayırlısı olur .Şimdi araç arama zamanı. Tekrar teşekkürler.
Öncelikle focus titanium ile astra konfor paket arasındaki fiyat farkına bir bakmanızı tavsiye ederim. Daha sonra, hiç anlayamadığım birşey var neden performans isterken dizel araç düşünüyorsun ??? Araç alırken bir önceliğin olması gerekir bence, mesela dış görünüm, mesela fiyat yada güvenlik gibi. Şimdi F1 aracına bineceksin ama az yaksın diyeceksin bööle birşey yok arkadaşlar. Sonuç olarak eğer fiyat kazanç oranına bakılırsa kesinlikle Astra H...
Hocam bankanın aracı otomatik vites ghia modeli.Tamamen zevk meselesi ben de aracımın içine hastayım, bu kadarı eleştiri değil bence bu duruma sessiz kalmamı beklemeyin elbette görüşlerinize saygılı olmak zorundayım ama göz var nizam var ne diyeyim, size Allah gönlünüzdeki focusu nasip eder İnşallah.
Saygılar.
Ergun bey, ben de sizin görüşlerinize saygılıyım, zevkler ve renkler tartışılmaz, ama göz var nizam var deyince şu iki fotoyu eklemek istedim, evet, göz var nizam var..
Bu arada temenniniz için teşekkürler, inşallah Allah hepimize gönlümüzdekileri nasip eder..
Bu arada konuyu açan arkadaşımız da kararını vermiş, umarım güzel temiz bir astra bulur ve güle güle kullanır..
Olmadı hocam Focusun makyajlı ve fullunün resmi Astranın 2004ünün içi ben resimleri güncelliyorum İsterseniz ankat açalım.