Yeni Asrta'ya Kolçak Takilamiyormuş !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
apollon76' Alıntı:
MONTE EDERKEN ZARAR GÖREBİLİRMİŞ BUNUDA ORAYA GELEN OPEL YETKLİ SERVİSİ SÖYLEMİŞ.

abi astra h ın orta konsolunun yüksekliğini ve beynin nerde olduğunu bilemiyorum ama nihayetinde aralarında boşluk vardır ee sende tutup oraya çivi çakmıyorsun ki küçük vida bile bunu tutmaya yeterli

Benim bildiğim kadarı ile orjinali takıldığında hiç bir şey olmuyor.Hatta vida dahi kullanılmıyor.
Ama 450,00 ytl ye değermi bunu bilemem tercih meselesi

arkadaşım orjinali şu anda 180 ytl ciwarında takılmıyo diyrn yalan söyler istersen sanayide falan 30 ytl ye de taktırabilirsin hiç bi problem çıkmaz

el frenın altındakı soket degıl arkadaslar bu ıkı koltugun arasında konsolun ıcınde velhasıl meseleye gelelım orda aırbag beynı var ve cıvata felan sıkarlar gıbısınden dusunmuslerdırkı kabul etmemelerı ondandır

arkadasim o el freninin oldugu yerin az gerisinde ufak bi bosluk var ya iste oraya giren ve alt kismi tam oraya oturan bi kolçak türü var ondan takabilirsin... o gittigin servis sanirim gerçek servis deil yada böyle seylerle ilgilenmiyo... ben çok müsterime vermistim onlardan... orj. gibi oluyo...

astra h için direk takılan yok sanırım vidalı var...

biz alalım arabayı takmasınlar kolçak varya dostum sen herkeze inanma ben arabayı ilk almadan opel en fazla arıza yapan araba diyordu herkez Allah a şükürler olsun daha ağrızasını görmedim kısın mazot filtresinin donması dısında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri