- Konuyu Başlatan
teşekkürler hocam ...sorularıma kafamdan atmama yardım ettin...Merhaba ,
Yaklaşık 1 yıldır astra 1.3 ecoloflex sport kullandığımı belirterek sorularınıza nacizane cevap vermek isterim.
en büyük çekincem hepimiz biliriz. bu yokuşta klima açıkken alt devirlerde felan bu hantallık = yokuşlarda hantallık söz konusu değil normal bir yokuşu 3. vites ile cok rahat çıkabiliyorsunuz hatta yüksek devire ulaştığında 4 . vitesi istiyor araç.
aracın iç ve dış özellik ve görünümüne laf yok.. sadece arka kısım biraz dar geldii hepsi o. oda olsun = bu görüşte hemfikirim, piyasada aynı sınıftaki araçlar arasında bence en iyisi. Arka tarafın dar olması clasik astraya göre daha geniş ve ağır bir araç boş ağırlığı 1500 kg. ama genişlik yönünden eskisine göre daha geniş.
yakıt acısından sizce nasıl ortalama ayda 700-900 km yol yapıyorum su an.. sizce çok fark edermi.. test sürüşü yapmadım bunun için.. = uzun yolda 1000 km'yi deviriyorum ortalama hız 120 km ile. şehir içini siz düşünün.
az..gerci ben temiz 2. el düşünüyorum ama ilk önce buna karar vermem lazım = geçen ay yağ değişimi için servise gittim. ( bu arada yağ değişimi 15000 km'de bir ) sıfır ecoflex sport fiyaatı 57.000 tl.
umarım yardımcı olmuşumdur.
syg.
sport paket 57.000 cok söylemisler nerdeki bayiii .. istabulda 52.000 tl diyorlar suan cosmo icin 56000 tl