Ynt: Yeni Astra 2015 (K)
Böyle çıksın çok güzel olmuşşşşşşşşşşşş okkk
Böyle çıksın çok güzel olmuşşşşşşşşşşşş okkk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eğer böyle olacaksa bence yanlarında j ler daha güzel kalacaktırersunsahin link' Alıntı:http://www.autoevolution.com/news/spyshots-2016-opel-astra-k-first-photo-79822.html
Prototip kamuflajlı yakalanmış . 2016 da hachback 2017 de de sedan gelecek sanırım.
madmax50 link' Alıntı:İlk mesajdaki fotoğraf amatör bir ps çalışması. Ben büyük değişim beklemiyorum tasarım anlamında. Güncel kasa gayet güzel bir tasarıma sahip, riske girip yeniden tasarım yapmaya gerek yok satışlarda güzel. En önemli değişiklik ağırlık konusunda olsun. 1200 kg'ye çekilsin. Yeni donanımlar gelsin, iç mekanda kol dayama gibi hatalar düzeltilsin, birkaç yeni oyuncak eklensin yeterli.
madmax50 link' Alıntı:İlk mesajdaki fotoğraf amatör bir ps çalışması. Ben büyük değişim beklemiyorum tasarım anlamında. Güncel kasa gayet güzel bir tasarıma sahip, riske girip yeniden tasarım yapmaya gerek yok satışlarda güzel. En önemli değişiklik ağırlık konusunda olsun. 1200 kg'ye çekilsin. Yeni donanımlar gelsin, iç mekanda kol dayama gibi hatalar düzeltilsin, birkaç yeni oyuncak eklensin yeterli.
Bir başka civic olayı yaşanır ve bir önceki kasa (j kasa) daha çok tutulur diyorsun. victoryyEmrah64 link' Alıntı:şu duruma bakılacak olursa 2015 te cıkacak olan astra ile suan kullandıklarımız arasında ön yüz haric bir değişiklik yok gibi hatta ve hatta bizim aracların ön yüzü daha güzel bana göre böyle gelirse şayet bizim araclar daha bir rabet görür diye tahmin ediyorum tabi bu benim görüsüm farklı düsünen arkadaslarımız elbette olacaktır saygılar