Yeni ASTRA.. astralarınız eskiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yakuzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu berbat. hatta saçma sapan bir tasarım bence. Bizim evin karşısında subaruda bekleyen ve kişilik kazanmaya bekleyen 1.5 suba lardan ne farki varki bunun allah aşkına. Bu ne ya!!!!!!!

Sanırım Astra hevesi benim için mevcut 98 G kasamla son bulmuştur:(

subaruyla bu arabanın ne alakası var onu anlamış değilim..

yeni astranın iç mekanı işte arkadaşlar
2010-astra-interior.jpg

new-astra-interior.jpg

insignia ile gelen tasarım akımı astrayıda yuttu gayette normal
Tüh rezil olduk Opelim.net sosyetesine ama genede Yüksel bunlardan iyiydi benimkiler,buneya?karman çorman hatta berbat.Birde 3.resimde zaten eskisi diye belirtiyorum,sadece karşılaştırmak için koyduydum ama keşke öyle olsaydı bundan iyiydi.

Son düzenleme:
Ama bu gördüğünüz test otomobilinin iç mekanı. Gerçek olacak olanlar böylesine iç karartıcı ve karışık olmazlar.

walla ben suan astra mı satıp 98 model clk 200 almayı düşünüorum lpg takıp gezmek daha güzel olacak eskimeden satmak lazım :D

yuxcellin eklediği test aracından konsol hakkında fikir edinebiliriz. Ve bana kalırsa gayet şık bir konsolu olacak, tıpkı hayranı olduğum volvo konsoluna benzeyecek gibi. Tr girişi kesinlikle renkli olacaktır ve beklentim navigasyonunda yol pcsine dahil olması yönünde.. Şuan da zafiranın cosmo modelleri renkli ekranla geliyor; insignia ve astranında aynı şekilde ve standart olarak gelmesi bence kesin.

beğendim güzel olmuş.ama yinede almak ve arabamı değiştirmek istemiyorum :)

fazla yumşak hatları var..

Evet katılıyorum. Hatlar ve özellikle köşeler fazla yuvarlak olmuş.
Kararında keskin hatlar bir arabayı çok daha güzel gösterir zaten.

Olmamış, olmamış opel:(

Opel'e yakıştıramadım..:(
Arka tarafı Renault VelSatis'e benzemiş.
İç mekân ise çok karışık.x/

Bknz: VelSatis'in arka tarafı.

velsatisirl3.jpg

bana kalırsa tosbağa gibi bişey olmuş
golflerin değişimine benzetiyorum onlarda sonma doğru iyice şişti gitti
beğenmedim Asaletini kaybetmiş sanki

Geri