Yeni Astra BAGAJI önemli

Sayın arkadaşlar internetten sipariş verip araba almayacağım :) Ben de bu foruma girip bu yazıyı yazmadan Google dedeye sordum ancak sizin yukarıda eklediğiniz resimler vardı ve de beni bu resimler tatmin etmedi. Resmi sitesindeki depo hacmine baktım ancak hacimler aldatıcı olabiliyor. Önemli olan bagajın kullanım alanı... bagajı beni tatmin ederse yeni astra alacağım. Arabanın tipi şekli hoşuma gitti ama yakın çevremde bu otoya sahip olan olmadığı için sizden yardım istedim. Çok yardımcı olduğunuz için teşekkürü bir borç bilirim.

Sıkma canını, abiler bazen geyiğe sarabiliyor. Almak istediğin kasanın H mı J mi olduğunu anlamadığım için çeşitli resimler koydum. J kasa mı düşünüyorsun H kasa mı? Ona göre resim çektireyim.

Sıkma canını, abiler bazen geyiğe sarabiliyor. Almak istediğin kasanın H mı J mi olduğunu anlamadığım için çeşitli resimler koydum. J kasa mı düşünüyorsun H kasa mı? Ona göre resim çektireyim.

Sağ ol moral verdiğin için ;) Yeni Astra demiştim resmi sitede öyle diyordu demek ki yeterli değilmiş :) Araştırmama göre sanırım J kasa oluyormuş:bir: Resim yüklersen makbule geçersin... resmi linki http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-hatchback-new/konfigüratör.html#trim

Nedir bu millette bagaj takıntısı bende tam tersi bir huy var bagaj illa bom boş olacak ancak pikniğe veya uzun yola gidilirken müsade ediyorum dolu olmasına :D

Geri