Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sıfırına yönelmek hata.Bırakın piyasa yapsın biraz uygun temiz 2.elleri sıfırının 5 6 bin lira altında alınabilir sıfır araba almak bu krizde bence afedersiniz ama aptallık olur.
Gıcır gıcır h kasaya 5-6 yıl daha binmek, daha sonrasında yeni astraya geçmek daha mantıklı gibi, hem bir bakmak gerek aracın pazarı nasıl olacak.
Astra opelin en çok satan modeli ve amiral gemisiydi. Bu fiyatlarla bir miktar zorlanabilirler ama bir durum da var ki acı ama gerçek: kalite+yenilik=yüksek fiyat.
Şimdiden sabırsızlanıyorum, aracı galeride görmek için.
Opel bu yüzden " Opel Alman aracı gibi değildirr" imajını değiştiremeyecek..Çünkü bu zamana kadar yaptıgı araçlar ucuz ancak sınıfındakilere göre kaliteli değildi,millet "opel alınmaz" diyordu..Şimdi kaliteyi arttırdı,yenilikler getirdi , bu defa millet "Opel alacağıma o fiyata Audi alırım" diyor,diyecek...Opel o imajdanhiçbir zaman kurtulamayacak.
Çok ilginç gelişmeler olacak, Ben bayide de söyledim bu fiyatlara bu krizde zor araba satarsınız diye..Adam da bana opel strateji değiştiriyor üst segmente hitap edecek falan dedi..
Bu arada Full megane III privilidge sanırım 36-37 veriyorlar bilginize
valla kimsenin başı yenmez hem şöyle böyle olsun diyoruz ona göre fiyat binincede aa nie böyle oldu diyoruz € kurunu kimse takip etmiyor sanırım her ürünün alıcısı vardır
ben hatırlıyorum önceki kasa çıktığında da dünya kadar çok phalaı yüksek diyen vardı ama bak trafik dolu biz böyleyiz benzine çok pahalı der tıpış tıpış alırız
yani oturduğumuz yerden ağzımız iyi laf yapıyor golf fiyatıyla arasında aman aman bi fark da yok ayrıca yani zaten adamlar araca bana göre çağ atlatmışlar bırakın fiyatıda ona göre olsun
farklı olsa bu seferde neden yok şu yok bunun gerisinde marka diyorsunuz ))