Yeni Astra I Video

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan browerdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yol tutuş vs iyi gibi, silecekte bi problem var :) görüşü engeller bu şekilde :)
iç tasarımda insignia ve antara dan çizgileri seçmek zor değil :)

Silecek ya aşırı hız nedeniyle rüzgardan kapanmıyodur dicem ama maalesef ğejo 307 lere özenilmi silecek konusunda ve içerdeki sileceğin hareketini engellememesi için tam kapanma yapmıyo ne kötü.opel için ayıp.üstelik araç başka modellere benzetilmiş gibi:s

meraketmeyin, bu şekilde onay alıp piyasaya çıkmaz (silecek)

Umarım haklı çıkmam bu konuda ama test aracı olması silecek düzeneğinin farklı olduğunu göstermez.bu standart donanımdır ve muhtemelen tıpkı ön tarafdaki kelebek cam gidi dizayn hatası.dahada kötüsü ülkemizde gezer bu halde:(

2009opelastrazc4.jpg

opelastra2009gb4.jpg

saturnastrawpcu7.jpg

Sizcede BMW1 ve A3 e benzemiyomu?birde silecek konusunda Salim Bey e katılıyorum.Şu kelebek cam olayı rezalet zaten öndeki.

Sileceğin tam kapanmaması silecek motorunun ayarsızlığı ile ilgili. 307-308-Civic'teki gibi ters yönlü silecek kullanılmış, sanırım ayarsızlık yüzünden de sürücü tarafındaki silecek tam kapanmıyor, bu standart versiyonlarda düzeltilecektir merak etmeyin.

Bu arada test yaptıkları pist serserilerin uğrak yeri sanırım, özellikle 1.19'da yolun üzerine yazılan yazıya dikkat :D

Sileceğin tam kapanmaması silecek motorunun ayarsızlığı ile ilgili. 307-308-Civic'teki gibi ters yönlü silecek kullanılmış, sanırım ayarsızlık yüzünden de sürücü tarafındaki silecek tam kapanmıyor, bu standart versiyonlarda düzeltilecektir merak etmeyin.

Bu arada test yaptıkları pist serserilerin uğrak yeri sanırım, özellikle 1.19'da yolun üzerine yazılan yazıya dikkat :D

o yazılar benim de dikkatimi çekmişti ama çok da detaylı bakmadım, bana reklam yazıları gibi gelmişti ama :eek::sorry::)

Geri