Yeni astra j almayı düşünenler buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bbirkank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Yeni astra j almayı düşünenler buraya

bende muğladan suan 2012 corsa dizelim var satıp astra alcam fiyat alacak arkdaslar benıde lısteye ekleyebılır.

arkadaşlar bende yeni araç alıcam, araştırmadayım, aklımda 1.3 sport astra da var ama daha önce 1.6 vardı satmıştım yani astrada ki problemleri çok iyi biliyorum ama daha iyi bir seçenekte bu fiyata bulabilmiş değilim
dizel astra ekonomik yakıt tüketimi ve araç kasa, tasarım, kalite olarak tamam diyorum ama sonra düşük performansı, kalkış sesi, klima problemleri, fren diskleri gibi problem listelerinden çekiniyorum, ayrıca makyajlı kasanın geliyor olması 1.6 dizel motor gelirmi ki vb. şeylerden dolayıda acabalar da beklemelerdeyim...  :(

grkng link' Alıntı:
bir Tarık bir Doğan kafam karıştı yaw :D

Opel Odak Tarık Bey

Opel Gerçek Doğan Bey

İki Sponsorumuzda size gereken ilgi ve alakayı gösterecektir.

bahadirusta link' Alıntı:
arkadaşlar bende yeni araç alıcam, araştırmadayım, aklımda 1.3 sport astra da var ama daha önce 1.6 vardı satmıştım yani astrada ki problemleri çok iyi biliyorum ama daha iyi bir seçenekte bu fiyata bulabilmiş değilim
dizel astra ekonomik yakıt tüketimi ve araç kasa, tasarım, kalite olarak tamam diyorum ama sonra düşük performansı, kalkış sesi, klima problemleri, fren diskleri gibi problem listelerinden çekiniyorum, ayrıca makyajlı kasanın geliyor olması 1.6 dizel motor gelirmi ki vb. şeylerden dolayıda acabalar da beklemelerdeyim...  :(
1,6 dizel gelecegine cok inanmıyorum. gelse de  2014 öncesi zor bence. diger problemlere  gelince sürüş  keyfi hepsini unutturuyor

bahadirusta link' Alıntı:

makyajlı kasadan kastınız nedir? ne farklar olacak ve ne zaman acaba?

makyaj görüyor bildiğiniz üzere astralar, bayiler yıl sonu gelicek diye bilgi veriyor, zaten bugün dizel astrayı alıyorum desem 2 ay diyorlar bu seferde bir kaç ay sonra makyajlı kasalar çıkıp eski kasayı 0 almış gibi bir duruma düşmek var bilemiyorum o yüzden de kafam karışık ayrıca bu halini arabanın daha çok seviyorum aslında oda ayrı... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri