yeni astra mı yoksa nissan juke mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan denizci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
juke compact crossover denilen segmentte b segmentinde bir araç.. tasarımı şekli uzun zamandır gördüğüm en güzel tasarımlardan biri insanın gözünü şenlendiriyor o bol kıvrımlı sert hatlarıyla çok güzel kendi segmentindeki araçlara bakarsanız hepsi yumurta gibi oval araçlar zaten hepside birbirine benzer ama juke şimdiye kadar uzun zamandır gördüğüm en farklı özgün bağamsız tasarıma sahip araç yani üretilen çoğu araçda hep şunu deriz şurası buna benziyor burasını bundan almışlar yada araba komple şunun kopyası falan.. juke da böyle bir şey yok tasarımı çok güzel ve bağımsız buda arabaya güzel bir albeni katıyor birde 1.5 dci motorlu alırsanız tadından yenmez..

tek kötü yanı nissan ve ikinci el problemi olur onun dışında nissan araba olarakda kaliteli ve sağlam araçlar üretir..

astraya gelince astra işde ....

juke compact crossover denilen segmentte b segmentinde bir araç.. tasarımı şekli uzun zamandır gördüğüm en güzel tasarımlardan biri insanın gözünü şenlendiriyor o bol kıvrımlı sert hatlarıyla çok güzel kendi segmentindeki araçlara bakarsanız hepsi yumurta gibi oval araçlar zaten hepside birbirine benzer ama juke şimdiye kadar uzun zamandır gördüğüm en farklı özgün bağamsız tasarıma sahip araç yani üretilen çoğu araçda hep şunu deriz şurası buna benziyor burasını bundan almışlar yada araba komple şunun kopyası falan.. juke da böyle bir şey yok tasarımı çok güzel ve bağımsız buda arabaya güzel bir albeni katıyor birde 1.5 dci motorlu alırsanız tadından yenmez..

tek kötü yanı nissan ve ikinci el problemi olur onun dışında nissan araba olarakda kaliteli ve sağlam araçlar üretir..

astraya gelince astra işde ....

Nissanın ikinci eli hiç belli olmuyor.. Bilenler bilir CR-V'den önce Qashqai'ımız vardı.. O'nu aldıktan 1 sene sonra aldığımız fiyata sattık.. Ama şöyle bi durum vardı; Biz QQ'ı aldığımızda 3-5 tane satılık vardı 2.eli çok kötüydü.. Arabanın satışları 1 senede tavan yaptı ve 2.el problemi kalktı. Juke'da da aynı şey olur mu bilmiyorum ama Nissan'ın işi hiç belli olmaz.. ;)

Hayatımda Juke kadar bir tipsiz bir araba görmedim çizgi filmlerde arabalara benziyor ya :D

kesinlikle astra. juke a araba demem ben.

nissan juke un amerikadada beğenildiğini biliyorum hatta cuv of the texas ödülü falan almışdı..

bir ara ilk çıkdığında çıkar çıkmaz bizim burda birisi almış beyazını çok hoşuma giti biraz araştırınca dizelinin 50 bin tl olduğunu gördüm ve vazgeçdim..

vazgeçmemmin nedeni parası değil o parayı hak edicek bir araç değil neticede üstünde renault motoru renault işçiliği var 1.5dci meganın fiyatı belli 1.5 dci clionun fiyatı belli 1.5 dci juke un farkı nedirki fiyatı bu kadar astronomik.. bir özelliğide yok donanım olarak... sadece tasarım içinde kimse kusura bakmasın gidipde 20-30 bin tl fazla para bence verilmez...

Son düzenleme:
Bana Kalırsa Astra Opelden İnip Nissana binmek ii olmaz gıbı gelıyor Yok Golf6 mı yoksa astramı deseydın yıne Astra J derdim cok guzel bır tasarımı var cunku

Kıyaslanamaz bile

juke birazcık retro ikinci eli pek hareketli olmaz kanısındayım. ayrıca ege park mavişehire getirmişlerdi aracı orda inceledim pek de suv hissi vermiyo çok yüksek değil ben böyle arada kalmış araçları sevmiyorum bmw x1 gibi. astra çok daha iyi bu araca göre hem tasarım hem de daha prestijli duruyor.

şehrin haylazı olcağına,karizması ol ;) walla juke muş fln ewrimini tamamlayamamış jeep ya.ne jeep ne doblo arada kalmış tuhaf bişey.tabiki zevk tercih,para sizin ;) hayırlı olsun dıım.. ama ne gusel demişler paran warsa range rover,paran yoksa game ower :))

Geri