yeni astra sedan 1.3 CDTI chip yaptıran

keremunal38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar yeni astra sedan 1.3 e chip yaptıran varmı ondan duymak istiyorum sonucu... satıcılar tabi malını satmak istiyor ama aracın biyerine zarar verirse garanti dışı bırakırsa hiç girmeyim bu işe çünkü aracın performansından çok şikayetçiyim belki satar hondaya dönerim bu kadar ağır kasaya 1.3 motor konurmu e insaf yani arabayı tartmıyorki motor rampada bi durda gör o zaman 4000 devri bi köklede anca öyle çıksın hele birde arabanda insan varsa....

Araban kaç km'de bilmiyorum ama en az 10.000 km yol yapman lazımki motor hantallığı üstünden atsın. 8-10 bin km'ye kadar geçirdiğim mide kramplarını unutmadım hala :)...

Ama hiçbir zaman honda kadar seri olmayacak, hondanın seriliğini istiyorsan hiç bekleme hemen sat...

ben 3 yıldır kullanıyorum, ilk zamanlar çok şikayet ettim ama zamanla alıştım, özellikle uzun yolda çok zevkli bir kullanımı var (bana göre)...

eldekiyle yetinmeni tavsiye ederim:) ama diyorsanki yaptırcam sitemizin sponsorlarından megachips ile gorusmeni tavsiye ederim, yaptırcaksanda onlara yaptır.

arkadaşlar yeni astra sedan 1.3 e chip yaptıran varmı ondan duymak istiyorum sonucu... satıcılar tabi malını satmak istiyor ama aracın biyerine zarar verirse garanti dışı bırakırsa hiç girmeyim bu işe çünkü aracın performansından çok şikayetçiyim belki satar hondaya dönerim bu kadar ağır kasaya 1.3 motor konurmu e insaf yani arabayı tartmıyorki motor rampada bi durda gör o zaman 4000 devri bi köklede anca öyle çıksın hele birde arabanda insan varsa....

valla bizim arkadaş benzinli yeni kasa 1.6 honda aldı hiç memnun diilmiş oda hantal diyo araca..toyota kullanıyodu daha önce bi önceki kasayı 1.6...ama doğru olan aracı alırken bi test aracıyla önceden emin olmak bence ...aracı maximum torkunda kullan performans istiyosan e tabi rodajınıda bekle

Chip'in aracın beynine zarar verdiği söyleniyor, konusu vardı sitemizde galiba.
Sonuçta ben yaptırmadım ama chip'in getirdiği ekstra performansın kullanımı, motorda ekstra mekanik aşınma olarak geri döner diye düşünüyorum.

senin araba dizel, ben ne yapayım peki bana söyleyin. kalkışı berbat, rampada kesiliyor, klima acıınca hic sormayın.tek guzel yonu otobanda düz yolda banamısın demiyor. allah ne verdiyse gidiyor.

ya arkadaşlar o değilde bu nasıl opel mühendisleriymişki rampada test edtmiyorlarmı bu aracı düz yoldamı kulanıyorlar test ediyorlar arabaya insan bindirmeye korkuyorum allah sizi inandırsın ya klimayı açınca stop ediyor araba ya aldım alalı yemin ederim 4-5 defa klima açtım araba çekmiyor ya tamam yeni corsaya koydun kasa küçükde koca astraya 1.3 motoru nasıl koydun insafısz herif 1 litre az yaksın diye arabayı piyasaya girdiremedin tutmadı 2009 modelleri 33 milyar tl opel bozuyor kendini yavaş yavaş

Opel iyidir :good:sıkmayın canınızı,zamanla alışırsınız.3 sene önce bende ofladım pofladım ama alıştım şimdi başka araba beğenmiyorum,diğer dizellere bakın hepsi (turbo)sorunlu,yalnız Astranın sedanı hb'ye göre biraz daha ağırmıne?

Gelelim teknoloji yoksunu Opel mühendislerine.. Opel mühendisleri değil, ama Opel Türkiye 1.3 dizel otomobilleri mecburen getiriyor TR'ye. Opel'in çok şahane 1.7 Dizelleri var, ama TR'ye gelmiyor, neden? Çünkü bizim süper vergi sistemimiz 1599 cc'nin üzerine vergi bindirimi yapıyor.

VW'de de aynı sorun var. VW'nin yegane en küçük hacimli dizeli 1.9 TDi, onun da fiyatı başını alıp gittiğinden, ortada VW'nin dizeli bile çok yok, ki bayır rampa çıkabilsin.

Opel, muhteşem bir marka değil, ama her halt da Opel'in suçu değil.

Geri