yeni astra sedan 1.3 CDTI chip yaptıran

2008 astra sedan arabama opel servisinde chip uygulandı garantiyi bozmadılar arac 120 bg 245 tork ulaştı 240 rahat görüyorum hiç zorlanmadan tek dez avantaşı kara duman atıyor + yakıt biraz fazla şehir içi 6 lt

hangi yetkili serviste yaptırdın, kaça mal oldu. konuyu biraz daha açabilir misin. detaylar çok önemli. kara duman olayını çözemediler mi? bildiğim kadarıyla duman atmaması gerekiyor. duman atınca zararlı diye biliyorum

siyah duman fazla yakıt yaktığını gösterir zaten pompa enjektör ayarlarıyla alakalı ...motor devamlı zengin karışımla çalıştığından dizel motor siyah duman atar...

Benimki 1.3 hb, 2009 ama sikayetci degilim, cekisi cok güzel,yakit sorma 4,9-5,3 arasi daha ne isteyeyim,tek sikayetim calistirdigimda bir an mavi duman atmasi
:)

1 saattir nette bakıyorum. chip yaptıran az. ama kesinlikle chip öneriyorlar. pahalı veya araçlar garantiden çıkmasın diye millet box a yönelmiş. box hakkında kullanıcı yorumları okudumü, alanların hepsi çok ama çok beğenmiş. araç harika oluyor demişler. özellikle 1500 devirlerden itibaren torku çok iyi hissediyorsunuz demişler.(normalde 2000 devirden sonra hissediliyor tork 1.3 cdtı da) ve bu yorumları okuduktan sonra bu box olayını ciddi ciddi düşünüyorum. fakat bir soru dikkatimi çekti. boz taktırınca yol bilgisayarındaki menzil değerleri geçeği göstermiyormuş. bu doğrumu? doğru ise bir kötülüğü varmı?

valla okudukça okudum durdum. samimiyetimle söylüyorum, opelim.net sponsorlarından(chiptuning bölümü) mehmet ustayı tanımıyorum, tanışmışlığım yok, bugüne kdr hiç konuşmadım ama şunu net gördüm. mehmet usta bu işin ehli. nette okdum. birçok kişiye yardımcı olmuş, birçok araçta denemeler yapmış.uygulama yapmış. chiptuning sonrası beklentilerini bulamayn araç sahipleri olmuş. ama mehmet usta bir tane diyorlar. bu kadar anlayışlı bir usta çok zor diyorlar. kesinlikle mehmet ustaya bende başvurcam. bu kadar övmem kimseyi normalde ama benim gibi herkesin kafasında bin soru var bu chiptuning, box hakkında. özellikle bu işin ustasını arıyorlar.bende dahil. nerdeyse 3 saattir durmadan araştırıyorum ve mehmet usta hakikatten bu işi iyi biliyor

Son düzenleme:
chipte parametreleri iyi ayarlayamadıkları zaman duman atar mehmet usta bi chip yapar parmaklarınızı yersiniz ben kefilim benim araç şu an 100 beygir civarı oldu dipgaz hariciduman filan yok .mükemmel araç ayrıca chiplenmeden önce aracın orjinal yazılımı yedekleniyor beğenmediğiniz taktirde yeniden yükletebilirsiniz.ayrıca beyni filan bozma olayı hiç duymadım .bende dikmen yokuşunun bilirsiniz 3. 4. viteste çok rahat çıkıyorum .önceden 2. viteste bile zor çıkıyordum

bende astra cdti 1.7 var o bile az geliyo arabaya 1.3 olana allah sabir versin derim

platon1
yetkili servisde nasıl chip yapılıyor? hangi yetkili servisde nekadara yapıldı bilgi verirmisiniz?

bence çok önemli...

arkadaşlar yeni astra sedan 1.3 e chip yaptıran varmı ondan duymak istiyorum sonucu... satıcılar tabi malını satmak istiyor ama aracın biyerine zarar verirse garanti dışı bırakırsa hiç girmeyim bu işe çünkü aracın performansından çok şikayetçiyim belki satar hondaya dönerim bu kadar ağır kasaya 1.3 motor konurmu e insaf yani arabayı tartmıyorki motor rampada bi durda gör o zaman 4000 devri bi köklede anca öyle çıksın hele birde arabanda insan varsa....
aracı alırken denemedinizmi insaf ya neye göre alıyorsunuz bu domates patates değilki çöpe atasınız.ben yaptırdım 2007 model aracıma chip yaptırırken aracın beynini yakma ihtimali çok yüksek ; ancak performans için en fazla 15 hp artacaktır honda gibi olmaz ancak hissedilir derecede anlaşılır;garanti olayına gelince chip garantiyi bozar bilginize

herkes senin gibi, tecrübelerini ayrıntılı yazsa çok güzel olur. chip yapdırırken neden araç beynin yanma ihtimali yüksek. beyni programlarken bağlantılar orginal olmadığı için mi?

Geri