Ynt: yeni astra sedan 1.4 140 bg. active select LOVATO OBD II LPG HAKKINDA
O zaman ben olsam lpg ile ugrasmadan dizel otomatik bir araç bakardım
O zaman ben olsam lpg ile ugrasmadan dizel otomatik bir araç bakardım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cosmo link' Alıntı:sizi çok iyi anlıyorum. imzamdan da göreceginiz gibi son 12 yıldır sürekli otomatik opel kullanıyorum ve sizin gibi yılda en az 35-40k km de yolu ankara da şehir içinde ben yapıyorum.
son aracımı alırken bende otomatik olmaması yüzünden epey bocaladım ama seçimimi düz vites dizelden yana yaptım. start stop un da etkisiyle şehir içinde km de 20 kuruşu yakaladım ama ne olursa olsun arada halen eski aracım bana şehir içinde daha çok zevk veriyor.
berfe link' Alıntı:Siz bilirsiniz bu garanti konusunu. Esiniz opiste calisiyordu yanlis hatirlamiyorsam
Ay sonuana kadar taktirmayi dusunuyorunm. Ne yapayim. Garanti konusunda en cok bu iki sene icinde otomatik viteste ariza olursa tup takili diye garanti devre disi kalip kalmayacagi.
vites arizasini
Cosmo link' Alıntı:2 yılda lpg ile edeceginiz tasarruf muhtemelen vites kutusunda çıkabilecek masrafın tamirini fazlasıyla karsilar diye düşünüyorum. ama aklınıza takılan sorular için bir gün gelin ustalarımızla ve mastertechler ile görüşğn hem de tanışmış oluruz..