Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar business paket beyaz astram var. acaba bu renge ve kasaya en çok yakışan modifiye çalışmaları neler. resim paylaşacak yada fikir verebilecek olan var mı questionnn
İç kısma direk Kol dayama yapabilirsiniz.Sonra arkadaki anteni değiştirip Köpekbalığı sırtı ve gövde rengine boyayabilirsiniz beyaz yani çok daha tatlı gözükcektir.Stopları belki karartabilirsiniz hb lerdeki gibi karartılmış güzel durur gibime geliyor.
şimdilik bunlar geldi aklıma.He birde gündüz farlarını led yapılıyorsa led yoksa t20 turuncu ampülle değiştirirseniz güzel durur
ooooffffff geceleri cama oturup izleyesi geliyor adamın arabayı bu kol dayama olayını servisler yapıyor mu hocam? yani astraya uygun üretilmiş birşey var mı? yoksa insignia dan falan uyarlama mı yapıyorlar
Kol dayama var servislerde ama oradaki fiyatlar çok yüksek farklı markaların üretmiş olduğu kolçaklar var internette ararsanız bulabilirsiniz. Ayrıca cam filmi ve cam çıtası öneriyorum
Kol dayama servis yerine çıkma bulup söküp taktırmak daha ucuza gelir gibime geliyor servis sürgülü şekliyle ve biraz ucuza yaparsa alınabilir.Cam filmi ve çıta çok yakışıyor arabalarımıza fazla karartmayın polis ceza filan yazar yazık olur.He unuttum bir bi xenon mercekli far takın tadından yenmez
hocam far demişken.arabayı şehir içinde yavaş kullanırken farlarda bi güçsüzleşme oluyor gibi hissediyorum ama bir iki saniyelik sonradan diriliyor.acaba çok yavaş gittiğim için mi oluyor bu yoksa başka birşey mi var. ve mercekli farlar fiyatları ve görselleri nasıl acaba