YENİ ASTRA SEDAN' lar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harun2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: YENİ ASTRA SEDAN' lar

peki hocalar bu cam filmi krom çıta ve mercek far uygulaması ne kadar sürer yapımı. yani bayramda memlekete gidersek yapım süresi bir iki gün sürer mi yoksa arabayı bırakmaz zorunda kalır mıyız?

Krom çıtalar 1 saatte takılıyor, cam filmi de pek uzun sürmüyor. Ama mercekli farlar hazırsa o da birkaç saatte takılır diye tahmin ediyorum.

1Günde hepsi tamamı hallolur daha kısa sürede yapılırda düzgün işçilik aceleye getirmeden 1 günde hepsini rahatlıkla yaptırabilirsiniz

o zaman kurban bayramına yetişir inşallah :) yoksa yaz tatiline sarkacak

OPC JANT+vites altı kırmızı ledler+cam filmi+yay

Benim fikrim İç kısımda;
Kapı iç kolları led
Vites altı led
Opc pedal set
Navigasyon
İç aydınlatmayı led ile değiştirebilirsinz.
Dış kısımda;
Jant ( opc yada opsiyon jantlarından) + yay
Egzoz ucu
Cam filmi
Krom cam çıtası
Plaka yapıştırma
Plaka led aydınlatma

ttt35 link' Alıntı:
Benim fikrim İç kısımda;
Kapı iç kolları led
Vites altı led
Opc pedal set
Navigasyon
İç aydınlatmayı led ile değiştirebilirsinz.
Dış kısımda;
Jant ( opc yada opsiyon jantlarından) + yay
Egzoz ucu
Cam filmi
Krom cam çıtası
Plaka yapıştırma
Plaka led aydınlatma

selam sizin araçta  vites altı aydınlatmayı siz mi yaptırdınız yoksa varmıydı ?

Astralarda en azından sport ve cosmolarda vites altındaki aydınlatma orijinalinde var.

Ynt: Re: Ynt: YENİ ASTRA SEDAN' lar

albertxx link' Alıntı:
Siyah tavan kaplama hariç en pahalı tutucak farlar onlarda orjinal cosmodon yapılması 750-1000tl arası oluyordu kendiniz de 300-700 arası yaptırırsınız büyük ihtimal kaliteye göre.Camlar film 200-300 arası 3m marka jant ne alıcağınıza göre değişir 100 lirayada var 1000 lirayada ortalama 500 desek (ucuz yollu sadece tip için) cam çıtalarıda servis dışı 100-200 arası maliyeti var totalde 2000-2.500 tl gibi birşey tutar en az

Esenlikler.

Yanlis anlamayin bir sorum olacakti,farlari orjinal cosmodan 750 - 1000'e nerede yapiyorlar ve acaba hangi marka xenon kullaniyorlar ?

Farlari kendinizin buldugunu dusunerek diyorsaniz o zaman baska tabii :)

harunhoca link' Alıntı:
Astralarda en azından sport ve cosmolarda vites altındaki aydınlatma orijinalinde var.
Onlarda vardır belki ,HB lerdede varmış ama sedanlarda varmı onu sormak istemiştim.Servise sordum varmı diye adamlar sanki atom parçalayacakmış gibi şaşkın şaşkın bakmaktalar .Yani haberleri yok ...

Geri