yeni astra sedancılar buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abalamaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kesinliklen 1.3ledeki gibi değil ama istersen almadan önce bir test sürüşü yap derim.
Bu arada araban kaç model?

arabayı alırken test sürüş üyaptım ama demek ağırlığını farkedememişim.sadece hantallık var yoksa arabamdan çok memnunun dediğin gibi düz yolda devrin aldığında sürüş zevki mükemmel ama 1.6 gibi olmaz tabi ki.sence opel insignia nasıldir 1.6 motor için

2008 daha yeni aldım

2008 model 1.3 cdti enjoy spor paket

Güle güle kullan Allah nazardan saklasın. İnsignia lar haknd apek bilgimiz yok bayilere bir gelsin test sürüşü yaparaız inşallah. Ama görüntü olarak çok güzel.

evet mutlaka test sürüşü yapmak lazım.çok güzel tasarlanmış.acaba motor seçenekleri nasıl 1.6 115 beygir ve 1.6 180 beygir gibi duydum ama bakalım nasıl ayarlamışlar.şu bizim astralarda 125 beygir (honda civic gibi) veya 1.8 motor olsa çok iyi olurdu.Almanya da 1.8 varmış zaten Türkiye ye vergilerden dolayı getirmiyorlar.

Aynı zamanda türkiyeye bizim arabalar pek çok donanımda eksik geliyor...

haklısın.hem vergiler çok hemde donanım az.seneye astra nın kasası değişecekmiş haberin var mı

Seneye değişir 2011 de türkye ye gelir büyük ihtimalle

haklısın.hem vergiler çok hemde donanım az.seneye astra nın kasası değişecekmiş haberin var mı
Sedancılar meraba.. Astra yeni kasanın tanıtımı yaz aylarında yapılıp İnsignia gibi o da ocak ayında gelcek türkiye'ye 2010 model olacak Astra H'ın son modeli 2009da bitecek Kaynak Opel Türkiye

Geri