yeni astra sedancılar buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abalamaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim araç 2008 yeniastrasedan njoy,araca mtec 8000 kelwin xenon,body kit,gtc jantı ,ve BRC sıralı sistem tüp taktırdım,araç çok güzel oldu,bir ara resimlerini koyarım,araç bence sınıfının en iyi arabasından birisi,hatta ben daha iyisini göremedim,motor olarak vede yakıt olarak çok iyi

Tüplü sedanı merak ettim servisemi taktırdınız. Garanti kapsamındamı?
Foto eklerseniz sevinirim :)

1.3 astra sedan enjoy elagance aldık araç daa gelmedi motor sesi nasıl acaba bilgi verirseniz sevinirim :confused::confused:

Ben Aracı 2009 şubatta aldım acaba güncelmidir versiyonu... :confused::confused:
biz 6 ocakta aldık aracı yeni yazılım varmı bunlarda?

evet arka taraf daha güzel olabilirdi. ama sonradan çevirme bir sedan için çok güzel. konforu da harika. bazen arka tarafta yolculuk yapmak için zorla babama aracı kullandırıyorum:d

Astra Sedan, bir çok kimsenin sandığı gibi, sonradan çevirilme bir sedan değil. Aşağıda linkini yapıştırdığım, yazıda da görebilirsiniz.

Yeni Astra Sedan tanıtımında özellikle üzerinde durulduğu gibi bu otomobil uzatılmış bir hatchback değil. Astra Wagon platformu üzerine inşa edilen Yeni Astra Sedan, sadece bagajı ile değil tekerlek genişliği ve arka tarafta sunduğu oturma alanıyla da hatcbackten daha geniş bir otomobil.

http://www.arabam.com/Haber.aspx?HID=1&PID=2304&haberID=281707&baslik=Astra Sedan Türkiye'de

Astra Sedan, bir çok kimsenin sandığı gibi, sonradan çevirilme bir sedan değil. Aşağıda linkini yapıştırdığım, yazıda da görebilirsiniz.

Yeni Astra Sedan tanıtımında özellikle üzerinde durulduğu gibi bu otomobil uzatılmış bir hatchback değil. Astra Wagon platformu üzerine inşa edilen Yeni Astra Sedan, sadece bagajı ile değil tekerlek genişliği ve arka tarafta sunduğu oturma alanıyla da hatcbackten daha geniş bir otomobil.

http://www.arabam.com/Haber.aspx?HID=1&PID=2304&haberID=281707&baslik=Astra Sedan Türkiye'de

taka taka buna mı kafayı taktınız. bunları zaten biliyoruz. sonra çevirme olduğu doğru ayrıca. astra 2004 yılında piyasaya sürüldü ve hb ile wagon modeli sürüldü. 4 yıl sonra sedan kasaya ihtiyaç duyulduğu için arka taraf sedan kasaya uyduruldu. bunun özeti budur. ben dingil mesefesinden bahsetmiyorum yani.

arkadaşlar yukarıda sordum ama kimse cevap vermemiş. geçen sene ekim ayında yazılım güncellettim ama yeni çıkan bir yazılım daha mı var acaba ??? lütfen bilen birisi var ise yazsınnnn. ilgilenen arkadaşlarıma şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.(sağolun, varolun :) )

arkadaşlar yukarıda sordum ama kimse cevap vermemiş. geçen sene ekim ayında yazılım güncellettim ama yeni çıkan bir yazılım daha mı var acaba ??? lütfen bilen birisi var ise yazsınnnn. ilgilenen arkadaşlarıma şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.(sağolun, varolun :) )

Henüz yeni bir güncelleme yok. O yüzden yaz sıcaklarının bastırdığı bu günlerde klimanın da açılması ile araç iyice çekmez bir hale geliyor. Gaza yüklenince de yakıt tüketimi artıyor. Ya bu araç niye bu kadar torksuz.??
Ne olacak biz yeni opel astra sedancıların hali?

2009 model 1,6 njoy elegance paket. memnunum, çok şükür

Henüz yeni bir güncelleme yok. O yüzden yaz sıcaklarının bastırdığı bu günlerde klimanın da açılması ile araç iyice çekmez bir hale geliyor. Gaza yüklenince de yakıt tüketimi artıyor. Ya bu araç niye bu kadar torksuz.??
Ne olacak biz yeni opel astra sedancıların hali?

sizin arabanız tam olarak nedir? mrk ettim sadece:D

işte yeniastrasedan

astrasedan böyle olur

Ekli dosyalar

• Photo-0180.webp
    Photo-0180.webp
    51.6 KB · Görüntüleme: 33
  • Photo-0153.webp
    Photo-0153.webp
    43.7 KB · Görüntüleme: 27
  • Photo-0152.webp
    Photo-0152.webp