- Konuyu Başlatan
Ynt: Yeni Astram, Yeni Arabam
Sagolun teşekkür ederim.
onurer link' Alıntı:güle güle kullanın
Sagolun teşekkür ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onurer link' Alıntı:güle güle kullanın
chiv link' Alıntı:Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın
Ben de 1-2 ay içerisinde bir son karar değişikliği olmazsa 1.6 115hp Edition paket beyaz renginden almayı düşünüyorum
Araçla ilgili yorumlarınızı bekliyorum
Deneyin onu da seversiniz arkadaşım vw polo aldı 1.6 motor var üstünde ama traktör gibi çalışıyor motor gürültülü yani. Gerçi biz müziğin sesinden pek bişey duymuyoruz ama 005hihihYSF link' Alıntı:Sagolun teşekkür ederim. Önceki aracım dizel olduğu için onunla kıyasladım kendimce Eminim dizelide çok sessizdir, araç genel anlamda çok sessiz maşallah. Yarın beraber aldığımız hanımın kuzeninin aracı teslim olucak. Oda aynısının dizelini aldı. O zaman aradaki farkı kıyas ederim.
YSF link' Alıntı:Sagolun darısı yada daha iyisi sıze olsun ins.
Araç ile ilgili sunu söyleyebilirim;
Böyle kaliteli, konforlu, keyif veren, guvenlikli bir araç, bu fiyatlara çok iyi bence. Daha iyisini bulamazsınız bu segmentte. Helede bu piyasa ŞŸartlarında.
Kesinlikle vede şiddetle tavsiye ederim. Sanki orta segment degilde, üst sınıf bir araca biniyormus gibi hissedeceksiniz
Yorumlarımı daha detaylı olarak aktaricam, suan balayini yasıyoruz astramla. 2 günde 120 km yapmisim yaklaşık hemde sehiricinde, önceki dizel aracımın günlük km ort. bunun yarisiydi Dusunun o kadar keyif veren bir sürüsü varki, inmek istemiyor insan. İlk ciktiginda soylenen reklamlamindaki gibi eve uzun yoldan gitmek istiyorsunuz Yol tutus ve güvenlik hissine değinmiyorum bile, keza sınıfına referans olacak düzeyde