Yeni C4 hakkındaki düşünceleriniz?

Gökhan_55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkdaşlar yeni c4 dizel 112 hp start-stop özellikli araç hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Ynt: Yeni C4 hakkındaki düşünceleriniz?

ben citroen markasına çok sıcak bakmıyordum ta ki c5 i görene kadar

eğer aynı kalitedeyse başarılı bir araç greatt

Gidip incelemiştik arkadaşlarla. Eski kasasını halen kullanmaktayız.
Değerlendirme yapmak gerekirse
Plastik kısımları eski kasayla aynı ve hala çok kötü. Aracı yıkıyorsunuz siliyorsunuz siliyorsunuz parlamıyor. Plastik kalitesi kötü.
Ön kısmı çok hırçın ve hoş bir tasarım.
Arka kısım ön kısım kadar agresif ve hoş değil. Ayrıca araca yandan baktığınız zaman tasarım çizgisi tutmuyor gibi önle arka arasında bütünlük kurulamamış
Citroenlerin elektronik sistemleri çok çabuk bozuluyor.5 yıldır kullanıyoruz çıkarmadığı sıkıntı kalmadı.(araba sürekli bir arza veriyor) tabi bu bizimde şansımız olabilir.
Ön konsol navi olmadan çok basit. Radyo sistemi falan görüntü olarak çirkin.
Son olarak eve bir daha citroen alırmıyız ASLA.
Saygılar.

Astraya karar vermeden önce Corsa Color Edition üzerinde düşünürken yeni C4 reklamları dönmeye başlayınca iki ayrı bayide biraz inceleme fırsatım olmuştu, ama ilk gelen araçlarda benzinli otomatik seçeneği yoktu, bu sebeple eledik üzerinde de fazla durmadık açıkçası, yalnız tasarım olarak iddialı bir araç olduğunu söyleyebilirim, ama altyapı ve fransız ön yargısı göz önüne alındığında ve yeni kasanın ilk ayları olduğu için ne gibi sıkıntıları olur bilemiyorum, ilgili forumlardan yorumları takip etmek faydalı olabililir.

yeni bir yüze sahip olduğu için ilgi çeken fakat astraya göre vasat bir araç. bence bide giulettaya bakın sn. gökhan

guiletta biraz pahalı ve önden görüntüsü bence güzel değil, içi malzeme kalitesi önde olabilir ama tip olarak bence astradan geride c4 ise bence fransızların yumuşak arabaları türkiye için uygun değil ve içini internetteki fotolardan görme fırsatım oldu navisiz olanı nasıl bilmiyorum ama navi ile fena değil arkadan farlarda bana astranın biraz irisi gibi geldi

teyzemlerde önceki kasa var.  çok pişmanlar

kısaca fransız arabası  046thumbsdown

az önce bayiden geldim arkdaşlar... c4 112 hp dizel yarım otomatik comfort plus donanım 285 tork 48 bin tl..

önden görüntüsü gerçekten güzel ama yandan ve arkadan nedense ben bi bütünlük kuramadım. İç konsol mükemmel değil ama kötüde değil direksiyon ise spor araçtan ziyade 4 kapılı bi sedan direksoyununu andırıyor... ama gelin görünki 112 hp ve 285 tork insanı düşündürüyor... Ahhh astraaa ahhhh tipine vurulduk kaldık orta yerde:((

Geri