Ynt: Yeni C4 hakkındaki düşünceleriniz?
Bugün ikinci el Golf bakacaktınız hatırladığım kadarıyla olumsuz
Bugün ikinci el Golf bakacaktınız hatırladığım kadarıyla olumsuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
goxb link' Alıntı:Bugün ikinci el Golf bakacaktınız hatırladığım kadarıyla olumsuz
HaKaN link' Alıntı:ee chip yaptırınca yakıt tüketimi yine artıcak
zaten 1.4 ünüz var pek gerek kalmaz o zman 1.3 dizele
salihcaglayan link' Alıntı:Ben 1 ay sonra yaptırıcam chip. Ozamana anca yazılım güncellemeleri biter
Sn . Gökhan geçenlerde bir forumda okumuştum adamın biri power box almış neyse araca takmış arada aylar geçtikten sonra merak edip içini açmış kutunun içinde hiçbir şey yok sadece sağlı sollu ,ucu boş, iki kablo
alfa romeo mu aman allah korusun.. aracın ne adam gibi sitesi ne de adam gibi özellikleri belli.. tr de kaç tane bayii var onu da merak ediyorum.. ayrıca elektronik aksam çok arıza çıkarıyormuş ve italyadan yedek parçası gelmesi çok uzun sürüyormuş.. 2. eli de artık nasıl satılır orası allaha kalmış..ercub link' Alıntı:yeni bir yüze sahip olduğu için ilgi çeken fakat astraya göre vasat bir araç. bence bide giulettaya bakın sn. gökhan
tunc link' Alıntı:FRANSIZ ARABASI İLK 3,5 YIL İÇİN ALINABİLİR SONRASI TARTIŞILABİLİR...
BU ARADA SAM 62 GÜNDÜZ FARLARI İÇİN SİZE ÖZEL FAR YAPMIŞ ODAK HİÇ BAHSETMİYORSUNUZ..
RESİMLERİ NE ZAMAN YAYINLIYORSUNUZ..