yeni chevrolet cruze

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
önüm arkam sağım solum cruze siz nerdesiniz?? her tarafta cruze dolu

bence cruze fazlasıyla tutulmuştur. her taraf cruze kaynıyor. benzinli araç alacak olsam yeni motorlusunu hiç düşünmeden alırım. yeni motoru şehir içi 8,8 lt diyor. 126 beygir için fazla bir tüketim değil bence. honda civic 9.2 lt, yeni astra 8,3 lt (115 beygir) olduğuna göre çok yaktığını söylemek doğru olmaz. haaa 115 beygirlik eski motoru fazla yakıyormuş, öyle diyorlar.

Chevrolet Cruze güzel bir araç,fakat aracın o amblemi yok mu o soğutuyor beni chevrolet markasından.Arkadaş çevrem ile yapmış olduğumuz muhabbetlerdede aracın konforundan çok artı işareti yüzünden alınmayacağı mevzusu ön plana çıkıyor.

valla arkadaşlar ben araba alırken önce gider kapısını bir açar kapatırım
aracım corsa d henüz karar aşamasındayken bütün opellere ve chevrolet lere baktım opelin kapısını kapattığınızda dolgun bir dayanıklılık sesi geliyor ama chevroletlerin kapısını kapattığımda sanki kapı biraz sert vursam dökülecek gibi bir his verdi bana. Yani bence nedeni KALİTE

Çok doğru ben de geçenlerde yeni Merivayı incelemeye gittim, sonra cruze de baktım benim corsa nın kapısı kapanırken çok tok ses geliyor ama cruze de sönük bir ses geldi o anda belli etti kendini...

cruze guzel arabadır bırakın şimdi haç işaretini. az once haç işaretli bir corvette fena üzdü bizi yolda :)

herhalde bu sınıfta bu fıyatlara bundan daha ıyı bır arac olamaz kalıtesını bılemem ama gorunsutsyle vs cok guzel dıkkat cekıcı

bu araba az satılmadı ki nerden böyle bir kanıya vardınız. her tarafta dolusuyla var.

araba iyi sattı istediği kadar satsın ikinci eli çok zayıf diğer araçlara oranla zararı daha fazla satarken..

iyi yanı görsel iç ve dış güzelliği ncapdan 5 yıldız alması sunduğu görüntü ve donanıma göre ucuz olan fiyatı ...

eksileri en başda çok yakıyor kaportası çok ince boyası çok kalitesiz görüntü çok güzel ama o görüntüyü elde etmek için kullanılmış malzeme kalitesi çok kötü.. alanlar henüz daha 10 bine gelmeden direksiyon derisinin soyulduğunda şikayet ediyorlar.. yüksek hızlarda araba zangır zangır her tarafından ses geliyor..

ben forumlarıda gezdim bir ara teyzeoğlu düşünüyordu beraber epey bir araştırmışdık bu yaz cruzeu ben bu kadar samimi aldığı aracı dürüst bir şekilde eleştiren insanlar görmedim resmen adamlar almayın ben aldım bir hata yapdım siz yapmayın diyor..

sadece şunu diyim henüz 2009 da çıkmış bir aracın 2010 yılında 350 tane satılık ilanı olurmu sahibindende hadi bazıları diyebilirki çok sattı çok tuttdu ondan bu kadar çok satılık normal o zaman bende sorarım çok sattı çok tuttududa millet 5 binde 10 binde en kralı 20-30 bindeki henzü sıp sıfır 1 yaşında bile olmayan aracını niye satsın...

araba iyi sattı istediği kadar satsın ikinci eli çok zayıf diğer araçlara oranla zararı daha fazla satarken..

iyi yanı görsel iç ve dış güzelliği ncapdan 5 yıldız alması sunduğu görüntü ve donanıma göre ucuz olan fiyatı ...

eksileri en başda çok yakıyor kaportası çok ince boyası çok kalitesiz görüntü çok güzel ama o görüntüyü elde etmek için kullanılmış malzeme kalitesi çok kötü.. alanlar henüz daha 10 bine gelmeden direksiyon derisinin soyulduğunda şikayet ediyorlar.. yüksek hızlarda araba zangır zangır her tarafından ses geliyor..

ben forumlarıda gezdim bir ara teyzeoğlu düşünüyordu beraber epey bir araştırmışdık bu yaz cruzeu ben bu kadar samimi aldığı aracı dürüst bir şekilde eleştiren insanlar görmedim resmen adamlar almayın ben aldım bir hata yapdım siz yapmayın diyor..

sadece şunu diyim henüz 2009 da çıkmış bir aracın 2010 yılında 350 tane satılık ilanı olurmu sahibindende hadi bazıları diyebilirki çok sattı çok tuttdu ondan bu kadar çok satılık normal o zaman bende sorarım çok sattı çok tuttududa millet 5 binde 10 binde en kralı 20-30 bindeki henzü sıp sıfır 1 yaşında bile olmayan aracını niye satsın...

Yorumlar için saol bence de ikinci elde çoğu dağılacaktır

Yazdılarınız doğru ama satma sebeblerınden bırıde yakıtıydı ama o fıyata baska ne alabılırsınızkı ama baktımda sımdı ozellık olarak o kadar tatmın edıcı degıl cruze en bosunda arka camlar otomatık degıl 4hoporler var 33bin verıp bu ozellıklerın olması benı sasırttı ama yanı sıra 8hava yastıgı olmasıda cazıp geldi

Geri