yeni corsa 2014

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ze623
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: yeni corsa 2014

Astra'nın önü böyle keskin hatlı olacaksa yan aynalar bu ovallikte kalmayacaktır. Keza aracın A, B ve C sütunlarındaki çizgilerin de yumuşak yapıdan daha keskin hatlı bir görüntüye kavuşması gerekiyor konsepte uyum adına.

Bu fotoğraftakinden çok daha değişik bir Astra ile karşılaşacağımızı düşünüyorum ve şahsi olarak yuvarlak hatlı, top gibi arabaları daha çok sevdiğimi ifade ediyorum :) Şu anki Astra bence muhteşem bir noktada tasarım olarak. Sırf bu yuvarlak sevdasına Golf 5'ler hala gözüme çok güzel ve karakterli gözüküyor.

ön yüz güzelde, arkası nasıl acaba.. 023hm

Kapıların yukarı açılmıyacağı kesin :) bu arada ilk fotoğraftaki astranın jantları ön yüzüne çok yakışmamış biraz daha keskin hatlara sahip bir jant daha iyi olurdu

Böyle bir resim de var corsa için...

114697021478857210.jpg

vauxhall ın sitesinde gezerken bişey dikkatimi çekti 100bin km yada ömür boyu garanti diyor.bizim ülkede neden yok böyle bişey?

Emrah64 link' Alıntı:
benim anlamadıgım bunun sis farı nerde yoksa bu en boşumu :)

Belkide yeni Astra'da sis farları Mercedesler gibi ana farlara adapte edilir.  :)
Mercedes'in ILS far sisteminde sis farı açıldığında mercekler sis farının yolu aydınlatacağı konuma göre kendini ayarlayıp, sis farı görevi görüyor.  :)

Geri