- Konuyu Başlatan
Arka cam otomatiginin çok bir etken olacağını zannetmiyorum ben
Rahim AVCI
MALİ MÜŞAVİR
KONYA
Rahim AVCI
MALİ MÜŞAVİR
KONYA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar çok şey var ki; mesela 2007 essentialar da arka kapılarda hoparlör yok, hadi yok anladım da tesisatı neden yok
ohoo siz nerelere takılıyorsunuz yahu 2006 midline jettamızda bile arkada ne hoporlor ne tesisatı vardı.kaldıki orta donanım bi araç.çift taraflı dijital klima var deri direksiyon vs..hoporlor birazda ekstra gibi kalıyor..
ayrıca arka cam açma içinde bir keresinde sormuştum..bu araçlarda birazda güvenlik amaçlı bu şekilde bıraktıklarını belirttiler..acil durumlarda araçtan çıkış yeri gibi..
ahanda vw fanatizmiohoo siz nerelere takılıyorsunuz yahu 2006 midline jettamızda bile arkada ne hoporlor ne tesisatı vardı.kaldıki orta donanım bi araç.çift taraflı dijital klima var deri direksiyon vs..hoporlor birazda ekstra gibi kalıyor..
ayrıca arka cam açma içinde bir keresinde sormuştum..bu araçlarda birazda güvenlik amaçlı bu şekilde bıraktıklarını belirttiler..acil durumlarda araçtan çıkış yeri gibi..
yani çorsa da artılar var ama satışta para mı etmiyor düşük yazanlar yüzünden
Dikkatinizi çeken bir şey var mı ?
[MENTION=58214]ilker_yusuf[/MENTION] [MENTION=44562]cagatay16[/MENTION]