Yeni Enkei RP03'lerim

ayrıca far ayarı yaptırman gerekebilir..araçtaki far ayar düğmesinden bahsetmiyorum

Adnan bu plakalık iptalini bende sordum ankara'da ama macun tutmaz zamanla dökülür diyorlar. sana böyle bişey söylediler mi?

Hayirlisi olsunnn araçi güsel göstermişş fakatt jant secimimi yaparkenn 18 jant düşünüordumm sonradan araci cok yoracağindann 17 aldimm görünüm olarakk güsel duruoo ama yol tutusu değişioo ve araci cok yoruyorr

ayrica coil yapincada bir dünya sorun acicakk bence amortisörlerden düşürr daha mantiklii tabe karar sesinn güle güle kullan

Hayirlisi olsunnn araçi güsel göstermişş fakatt jant secimimi yaparkenn 18 jant düşünüordumm sonradan araci cok yoracağindann 17 aldimm görünüm olarakk güsel duruoo ama yol tutusu değişioo ve araci cok yoruyorr

ayrica coil yapincada bir dünya sorun acicakk bence amortisörlerden düşürr daha mantiklii tabe karar sesinn güle güle kullan

Teşekkürlerr :):)

Jantlar normalden çok daha hafif olduğu için arabayı yormadı açıkçası.Daha da rahatladıgını düşünüyorum.Coil olayı zor ya o kadar para veremem ama olsaydı süper olurdu:)
senin araçta çok güzel.kazasız belasız..

Adnan bu plakalık iptalini bende sordum ankara'da ama macun tutmaz zamanla dökülür diyorlar. sana böyle bişey söylediler mi?

Bende sordum onu çatlama olur mu dökülür mü falan diye ama ; farklı bi işlem uyguluyoruz dedi bana adam.tamponu söküp arkasına bişeler yapıyolarmıs dökülmeyi ve çatlamayı önlemek için.Tabi sadece macun işine boyasıyla işçiliğiyle falan 300 tl istiyolar:sorry:

adnan birşey sorcam konfor nasıl değişti.bir de arabayı hafiflettiğinden bahsetmişsin.orjinal jantlara göre o kadar fark oluyor mu 18" boyutunda.bir de 40 yanak istanbul yollarında sıkıntı yaratır mı.son soru 225 40 18 lastik ne kadar mal oldu...

potenzalar bildiğim kadarıyla 450 civarı tekinin fiyatı tabi , sende ne var adnan ve memnunmusun lastiklerden

Buluşmada canlı olarak da gördüm.Maşallah.Çok şık ve güzel...xenon vuruncada çok güzel parlıyor...

Geri