Yeni hava filtresi taktırdım

fiyat çok iyi yalnız özelden bi nosunu vs. ulaştırabilirseniz gerçekten çok memnun kalırım

bilgileri yolladım yardımcı olurlar en iyi şekilde ilgiden memnun kalacağınıza garanti veririm

çok teşekkürler sizce açıkmı yoksa kutu içimi ses çok önemli değil benim için standartta bile 4000dd den sonra güzel ve yeterli ses verio ekonomi ve performans önceliğim

çok teşekkürler sizce açıkmı yoksa kutu içimi ses çok önemli değil benim için standartta bile 4000dd den sonra güzel ve yeterli ses verio ekonomi ve performans önceliğim

öncelik ekonomi ve performans ise kutu içi daha iyidir :good:
ses içinse açık
ama açık filtre büyük ihtimalle sıcak havayı çekecek motoru boğacaktır

şuan aracımda K&N kutu içi var hiçbir etkisini gözlemleyemedim , önder okadar bilgimiz var ama K&N gibi kaliteli bir markadan hiçbir performans alamadım kullananlardan yorumları bekliyorum

şuan aracımda K&N kutu içi var hiçbir etkisini gözlemleyemedim , önder okadar bilgimiz var ama K&N gibi kaliteli bir markadan hiçbir performans alamadım kullananlardan yorumları bekliyorum
arkadaşların bahsettiği ıbs motorsporta bende gitmiştim ve kutu içi önermişlerdi ve green baya iddalı %4-5 tork artışı yakıt tasarrufu falan
ama k&n den çokta abartılı bi fark olacağını sanmıyorum bide senin araç 1.2 olduğundan çok verim alamamış olabilirsin yani kısaca k&n varsa o kadar masraf yapıp değiştirmene gerek yok bence:confused:

K&N amerikadan arkadaşımdan hediye geldi ama 1.2 olmasıyla alakası yok emin ol

Green'deki yakıt tasarruf olayı bence doğru, Işık abiyle konuştuğumda bna sölemişti, etkisini görürsün demişti...

dedikleri de çıktı, yakıt tasarrufu olayı doğru..

bana dediği aynen şu filtre sesi dinleyecem diye kickdown (dipgaz) yapma yada fazla devir çevirme sanki filtre yokmuş gibi 3.000 devire gelmeden vitesini değiştir motoru zorlama o zaman yakıt tasarrufunu hissedersin...

bana dediği aynen şu filtre sesi dinleyecem diye kickdown (dipgaz) yapma yada fazla devir çevirme sanki filtre yokmuş gibi 3.000 devire gelmeden vitesini değiştir motoru zorlama o zaman yakıt tasarrufunu hissedersin...

aynen bnde bunu uyguluyorum...

hıı ara sıra agresifte kullanıyorum ama genelde Işık abinin dediği gibi kullanıyorum, bi depoyla 600km.yi biraz daha geçiyorum...

Geri