Yeni İç Astra H Aydınlatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sizin astra hlerin kapı kolu aydınlatması var servisten alıp takabilirsiniz içinde kapı içinde bir çok astra hlerde tesisatı mevcut. Renk seçimleri çok iyi olmuş.
Kapi kolu aydinlatmasi dedigibiz nasil birsey daha once astra h da gormedim. Fotografi veya linki varsa paylasabilir misiniz?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Kaan.
Sizin astra hlerin kapı kolu aydınlatması var servisten alıp takabilirsiniz içinde kapı içinde bir çok astra hlerde tesisatı mevcut. Renk seçimleri çok iyi olmuş.
Benim araç full var bende üstad bu farkı bir araca yapmıştık ben amber rengini severim şimdi yaptığım neon led ve ayak altı var dı turuncu yarın paylaşırım burada

• Beğen
Tepkiler: cagatay16
  • Beğen
Tepkiler: İusta
Screenshot_20210214-23430274fe07035b14a767.jpg

Internette buldum bak bu şekilde ama turuncu renk

• Beğen
Tepkiler: cagatay16
Screenshot_20210214-23430274fe07035b14a767.jpg

Internette buldum bak bu şekilde ama turuncu renk
Sadece önler de var arka da yok ama güzel işçilikle arkaya da orj. Tesisatta yapılır

• Beğen
Tepkiler: İusta
Cok iyiymis servisteki guncel fiyati hakkında bilginiz var mı?
Yok ama orj. Parça hatırlamıyorum tanesi 300 500 arası her kapı için tesisat zaten astra h de en boştada en doludada var

Yok ama orj. Parça hatırlamıyorum tanesi 300 500 arası her kapı için tesisat zaten astra h de en boştada en doludada var
Pahaliymis aliexpresste falan bulamaz miyim? İngilizce adi nedir? Aradım ama bulamadım.

Geri