yeni jantlarıyla karşınızda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melihklc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun arac ve jantlar. bende de 1.6 turbo var bu jantları aramadıgım yer kalmadı ancak bulamadım. opc line body kit, cam filmi, deri doseme gibi olaylara girdigimden janta para da kalmadı zaten :D anladıgım kadarıyla sen de orjinalcisin. ben de arabayı orjinal goruntusunden uzaklastırmadan bir seyler yapma taraftarıyım. insallah sırada bu jantlardan ve yay var. garanti bitsin, bu olaylara da giricem. kaza, bela ve basımın belası opel sorunlarından uzak surusler, tekrardan hayırlı olsun.

bendede para kalmadıgı icin opc kit takamıyorum:)aynen dedigin gibi orjinciyim ben.bende deri doseme yapıcaktım ama onceki aracım deri dosemeydi yazın sıcaktan kavruluyosun kışın soguktan donuyosun o yuzden yaptırmadım kazadan ve beladan uzak surusler hepimize nasip olsun insallah sanada hayırlı olsun aracın

forumda gördüğüm bi gtc daha vardı. Jantları çok hoşuma gitmişti.ama kime ait olduğunu bütün aramalarıma rağmen bulamadım. resmini ekliyim de aracın hangi üyemize ait oldugunu bilen varsa ekler.

miopclineci6xk8.jpg

bu jantlar 17 ilk olarak bunu verelim dediler bana tanesi 300 liraydı ama canlı gordum hoş degildi benim jantlardan farklı biraz bunlar çok sade kalıyo aracın ustunde

yakışmış hayırlı olsun
kazasız belasız

arabada jantlarda tek kelimeyle harika inşallah garajda veya otoparkta duruyordur allah nazardan saklasın kazasız belasız sürüşler..

Geri