Ynt: yeni kasa astra ne zaman cikar?
Benimde tahminim 2015 yaz başı gelir.
Benimde tahminim 2015 yaz başı gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
harunhoca link' Alıntı:Ben mi yanlış biliyorum J kasa 2011 de çıkmadı mı? 4-5 yılda kasa mı değişir? Genelde kasalar 7 yılda bir değişir diye biliyorum. Hem de J kasa gibi tutulan ve piyasada yer edinen bir kasayı bu kadar çabul değiştirmeleri, biz kullanıcılar için hiç de iyi değil. Belki araç ağırlığını hafifletmeliler ve otomatik vitesi 7 ye çıkarmalılar veya bir takım iyileştirmeler yapmalılar ama bu kadar çabuk kasa değiştirmelerini doğru bulmuyorum.
harunhoca link' Alıntı:Sedanı 2010 da mı geldi Türkiye'ye ? O zaman ben uyumuşum. Bilsem bu kadar çabuk kasa değiştireceğini sıfır almazdım bari general_Shame_on_you
Bu söyleminize göre sadan 2017 de değişecek demektir ve daha anlaşılır ve kabul edilebilir bir durum demektir. okkkDarthWider link' Alıntı:HB 2009 da çıktı hocam, opel genelde hb kasa yenilendikten en az 2 sene sonra sedanı nı piyasaya sürüyor, böyle bir stratejileri var.
harunhoca link' Alıntı:Sedanı 2010 da mı geldi Türkiye'ye ? O zaman ben uyumuşum. Bilsem bu kadar çabuk kasa değiştireceğini sıfır almazdım bari general_Shame_on_you