yeni kasa opel astra 1.6

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cyberfrs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cyberfrs

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
25 civarına opel astra 2005 yeni kasa almayı planlıyorum. araba genelde nasıldır?
ic ve dıs gorunusu cok hosuma gitti. kronik sorunları cok olan bir araba mı?

67.000 km de triger vs. değişmiş araba. garantisi bitmesine 1 ay var.
sag ve sol camurluk depişmiş. baska 1 değişme veya boya yok.
opel kaporta ve mekanik testine soktuktan sonra masrafsız araba ise alınır mı sizce?

abi aracın kronık sorunu yok denecek kadar az direksiyonda bı cıtırdı sesı var bazılarında. ancak kılometresı bence fazla!!!

Biraz daha uygun bi fiyata Astra G de alabilirsin mesela ama tercih senin tabiki ...

şirket arabası olabilir yada kiralanmış olabilir iyice bi araştır km cok fazla 2005 için

bu ilk arabam olacagı icin biraz sorunsuz bir araba bakıyorum. km si dediğiniz gibi biraz fazla. 1 2 mil daha ekleyip daha dusuk km de bu araba alınır mı sizce?
birde kredi ile alınacağı icin fazla servis parası cıkarmaması gerekiyor. ondan 2005 model altı bi araba dusunmuyorum.
1.6 yeni kasa opel astra kullanıcıları arabaları hakkında biraz yorum yaparsa sevinirim.

1 Yıl için o kilometre banada fazla geldi.Ne maksat ile kullanıldığı çok önemli ! iş için ve hor kullanılmış olabilir çok iyi araştırmak lazım.

şirket arabası filansa hiç yanaşma derim iyice araştır araba.com u arabam.com u sahibinden.com belki sıkışmış biri vardır acil satıyodur ucuza temiz arabayı önden darbe filan almışsa da para yatırma derim bi araç kaza yapınca cılkı çıkıyo ayar tutmuyo eskisi gibi

tamam o arabadan vazgectim zaten
model hakkında olumsuz 1 birsey diyecek olan varmı?
1 aydır pazarı geziyorum
max 20 25 arası , 2005 model ve ustu en guzel arac bu geldi bana.
yolbilgisayarını cok begeniyorum ozellikle

eger uzun yol yaptiysa sadece alinir walla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri