YENİ KATILIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caner351
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: YENİ KATILIM

welllcommee

Aracınızı güzel günlerde kullanın  greatt

Edition sahibi olarak malum araçlarımız baz model ancak avantajı bize yapacak bolca uygulama olması  005hihih

Linkteki konuyu incelemenizde fayda var, burada yazılı her uygulama ile ilgili forumda bilgi bulabilir ve her konuda merak ettiklerinizi yazabilirsiniz :) http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=12587.0

Ben şimdilik yalnızca 1-2-5-11-12-19'u yapabildim :)

thnxx
Valla aldık bakalım biraz beklicek bu ekstra yapılcaklar para kalmadı çünkü  005hihih
aracınızı merak ettim yalnız şuan hemde benim aldıgım renge yakın benim de hakim gri ton farkı vardır sadece

caner35 link' Alıntı:
thnxx
Valla aldık bakalım biraz beklicek bu ekstra yapılcaklar para kalmadı çünkü  005hihih
aracınızı merak ettim yalnız şuan hemde benim aldıgım renge yakın benim de hakim gri ton farkı vardır sadece

Yavaş yavaş olur ilk tavsiyem cam çıtaları olacak aracı çok değiştiriyor

Aşağıdaki linkte sahibinden ilanını bulabilirsiniz :) Burada hem iç hem de dış görüntüsü mevcut

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-15-haziran-2012-cikisli-22.500km-de-servis-bakimli-177647464/detay/

başlıcaz bizde ufaktan bi taraflarından artık  011zaa
ama çabuk satıyonuz sanki ben allah nasip ederse 6-7 sene binmeyi düşünüyorum yaşım 20 daha büyüksünüz benden abimsiniz   special_prayer

caner35 link' Alıntı:
başlıcaz bizde ufaktan bi taraflarından artık  011zaa
ama çabuk satıyonuz sanki ben allah nasip ederse 6-7 sene binmeyi düşünüyorum yaşım 20 daha büyüksünüz benden abimsiniz   special_prayer

Bizimde pek niyetimiz yoktu şirket aracıda kullanıyorum, mayıs ayında evi taşıdım ozamandan beri 4 ayda 1.000km kullanmışız.

Allah gönlüne göre versin inşallah kazasız belasız uzun yıllar kullanırsın uygulamalarıda yavaş yavaş yaparsın. burada hepimiz arkadaşız

Aracınıza en kısa sürede kavuşmanız dileğiyle Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız sürüşler

Sağolun valla allah kimseye kaza bela vermesin bravoo

ևok güzel bir renk hayırlı olsun yeni aracınız  welllcommee

thnxx gelsin araç fotografları bizzat buraya yükleyeceğim

Geri