Yeni katılım

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkozcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gkozcan

Kayıtlı Kullanıcı
01-Adana
Katılım
4 Nis 2010
Mesajlar
101
Tepkime puanı
4
Puanları
18
Siteyi ziyaret et
Merhaba sevgili dostlar ;
Bu siteye dün kayıt yapıp , bugünde aktifleştirildim. Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlarım. Bu sadece tanışma için yazdığım mesajdı çok kısa süre sonra soru ve açıklamalarımla sizinle beraber mutluluk duyacağım .

Saygılarımla
 
hoşgeldiniz hayırlı forumlar.
 
Tüm dostlarıma teşekkür ederim.
Kazasız güzel günler.
Saygılarımla
 
Merhaba arkadaşlar ;
Siteyi okumaya yeni başladım . Kendimizi tanıtma yapmadan olmuyormuş herhalde. Bende kısaca kendimden bahsedeyim. Adım Gökhan , Adanada ikamet ediyorum. Emekli Kimya mühendsiyim. Benim ilk opelle tanışmam 1967 senesinde oldu. Babamın ozaman 1964 model Opel 1700 Recordu vardı. 1990 yılına kadar o arabayı kullandık babam ve ben. Sonra bu arabayı satıp Reno 9 aldım. 1997 yılında Reno 9u satıp , 98 model sıfır Opel Astra aldım. 1.6 GL bu arabayı şuanda kullanıyorum ancak 2-3 hafta içinde satıp yerine Opel Astra 1.6 Enjoy 111 alıyorum. Bilemiyorum bu modeli almakla iyi mi ettim ? Arabanın bağlantısını yaptığım için değiştirmem mümkün değildir herhalde? Bu arabaya kartel muhafazası ve camlarına güvenlik filmi yaptırıyorum. Xsenon far yaptıracaktım ama vaz geçtim. Birde tavanın üst kısımına film kaplanıyormuş onu düşündüm ancak vazgeçtim. Yeni araba ve ilaveler hakkında yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. Ayrıca arabayı bayiden teslim alırken nelere dikkat edeyim . Bu kadar açıklamadan sonra herhalde haylaz talebelerin yaptığı gibi sizlere aklıma takılan sorularımı sorabilirim değilmi ?
Herşey gönlünüzce olsun.
Saygılarımla
 
Son düzenleme:
Merhaba Ben UFUK SUNAL Uşak ta oturuyorum Elektronik öğretmeniyim Benim Opel le tanışmam şimdiki aracım Astra classic 2005 yılında oldu. Arcımdan çok memnunum bu foruma yeni üye oldum doha önceleri Donanımhaber de yazıyordum. Bilgi paylaşılan forumları severim inşallah çok daha bilgi paylaşılası dileğiyle tüm ilgilere teşekkür ederim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst